Futbolda şike soruşturması ile ilgili bir kurgu fotoğraf hazırlığı icerisindeyim. Son bir haftadır fotoğraf oncesi hazırlıklarıyla uğraşıyoruz. Onumuzdeki hafta fotoğrafı cekebilecek seviyeye geleceğimizi duşunuyorum. Fotoğrafı sizlerle paylaşmak icin oldukca sabırsızlanıyorum ancak oncesinde fotoğraf icerisindeki figurasyon icin sizlere yine buradan sesleneceğim. Oldukca kalabalık bir fotoğraf olacak. Ozellikle Luleburgazda yaşayan arkadaşlardan bu konuda yardım rica edeceğim. Nihayet fotoğrafı tamamlayabildik. Fotoğraf oncesinden ve fotoğraf anından da bazı kamera arkası fotoğraflar paylaşmak istedim yazının devamına … Fotoğraf; kadın ve cocukların ilk kez maca alındığı Manisaspor macında kullanılmak uzere taraftarlar tarafından pankart olarak hazırlandı. Fotoğraf ; Antu.com’da ana haber olarak yayınlandı. Fotomac ve Turkiye Spor isim belirtmeseler de fotoğrafa sayfalarında yer verdiler http://ufukcry.com/?p=447 ;Kaynak Konu guncelliğini yitirdiğinde multimedia bolumune taşınacaktır..
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- 3 Temmuz "photoshop" calışması ile ancak bu kadar guzel anlatılırdı.