ForumTR FB Dergisi || Ağustos 2013 || Asistan Renktaşımız 'karagonza' ile Roportaj!
Fenerbahçe0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- ForumTR FB Dergisi || Ağustos 2013 || Asistan Renktaşımız 'karagonza' ile Roportaj!
-
14-10-2019, 00:32:54Kayıtlı Üyekaragonza kimdir? Kendinizden bahsedermisiniz ? Mustafa kimdir? Mustafa oğrencidir.2 aralık perşembe gunu oğleden once dunyaya gelmişim.Ailemin tek cocuğuyum.Adımı dedemin adını koymuş babam surpriz olarak.Neyse şimdiki zamana gelelim. Şuanda universite oğrencisiyim Burdurda Maku yani Mehmet Akif ersoy universitesi Elektronik teknelojisi 2.sınıf oğrencisiyim. Nickiniz neden karagonza ? Daha once oynadığım bir oyun vardı kuzenim ile birlikte orda adını kuzenim koydu karagonza olarak bende sevdim kısa isim olarak ve burdada karagonza olarak devam ediyorum Forumtr ile nasıl tanıştınız ? Tanışmam Spor bolumu sayesinde oldu Fenerbahce bolumunu sayesinde Forumtr'de en cok vakit gecirdiğin bolumler nereler ? Fenerbahce,Dijital uydu dunyası,off topıc bolumlerinde vakit gecirmeyi seviyorum Forumda yaşadığın bir anınız var mı? Anlatmak istermisiniz ? Yok bildiğim kadarıyla varsa da ben hatırlamıyorum. Yeni sezonda hangi branşlarda başarılı olabileceğimizi inanıyorsunuz ? En başta futboldan umitliyim devamında basketbol erkeklerde obradovıc in gelmesiyle bu seneden cok umitliyim Yeni Teknik Direktorumuz Ersun YANAL hakkındaki duşunceleriniz neler ? Takıma farklı bir taktik ve farklı bir hava getirdiği kesin.İnşallah boyle devam eder Sizce Fenerbahce'mizin en başarılı oyuncuları kimler ? Kuyt-Sow-Volkan-Emre bu 4 futbolcuyu başa koyabilirim cunku bunlar yureklerini koyuyorlar sahaya Son transferlerimiz hakkında ne duşunuyorsunuz ? Alves:Takıma Luganodan sonra boyle bir oyuncu gelmemişti alves lugano tarzında bir oyuncu takımımıza katkı sağlıcağından suphem yok Kadlec:Sol kanadı hareketlendirecek oyuncu Holmen:Holmen bence yararlı bir transfer nerde bir acık var orta sahada oraya koy tam bir joker oyuncu Alper:Gecen senenin en iyi oyuncularından birisi formyla milli takıma secilen bir oyuncu inşallah bu grafiğini bizim takımımızdada devam ettirir. 2013-2014 Sezonu Formalarımızı beğendiniz mi ? Deplasman forması hoşuma gitti diğerleri ideal Sizce takımın yeni sezon hazırlıkları nasıl gidiyor ? Memnun musunuz ? Guzel gidiyor sadece psv ye yenildik Durumdan memnunum Bunu on eleme maclarından sonra daha net bilcez. Frmtr'deki, ozellikle de Fenerbahce bolumundeki ortamı nasıl buluyorsunuz ? Guzel buluyorum herkez birbirinin duşuncesine saygılı. Fenerbahce bolumunde yapılan kahin anketleri hakkında neler duşunuyorsunuz ? Cok guzel bir uygulama inşallah devam eder Hayatınızda hic unutamadığınız Fenerbahce macı hangisi ? 2-1 chelsea ve 6-0 galatasaray bu ikisini unutamam Size gore Fenerbahcelilik nedir ? Kendi takımını ve rakip takımı zora sokmuyacak hareket sergileyen. Benzetildiğiniz biri var mı ? Hayır yok Ne tarz muzikler dinlersiniz ? Pop,Rock Forumtr'deki hedefin nedir ? Hedeflerime yavaş yavaş yaklaşıyorum ilk iki hedefi gectim uzman ve asistan olarak bundan sonraki hedefim gidebildiğim yere kadar gidebilmek KELİME OYUNU ; AŞK:Fenerbahce