Daniel Guiza: "Fenerbahce'ye minnettarım"
Fenerbahçe0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Daniel Guiza: "Fenerbahce'ye minnettarım"
-
14-10-2019, 00:31:13Kayıtlı ÜyeBir donem Fenerbahce forması da giyen Daniel Guiza yeni takımı Cerro Porteno ile imzaladığı sozleşmenin ardından acıklamalarda bulundu. Bir donem Fenerbahce'nin formasını giyen 32 yaşındaki İspanyol forvet Daniel Guiza, Paraguay Ligi takımlarından Cerro Porteno'ya transfer oldu ve İspanyol basınına yeni macerasıyla ilgili acıklamalarda bulundu. Fenerbahce'de gecirdiği yıllar icin her zaman minnettar olacağını belirten Guiza'nın roportajı, kariyerinin son noktasının Paraguay olacağını da belirtti. İşte Daniel Guiza roportajı; - Paraguay'daki yeni maceran icin heyecanlı mısın? "Farklı, guzel bir deneyim yaşayacağım icin mutluyum. Umarım burada yeniden kendimi ispatlarım ve benim hakkımda olumsuz duşunenleri yanıltırım" - Cerro Porteno'dan başka transfer teklifi aldın mı? "Amerikan Ligi'nde Los Angeles ve Chicago benimle cok fazla ilgilendi ama ben bir futbol ulkesi olduğu icin Paraguay'ı tercih ettim." - İspanya Ligi'nde gol kralı oldun ve EURO 2008'de iyi bir performansgosterdin ve yurt dışı maceran başladı... "O donem benimle ilgilenen kuluplerden birisi de Fenerbahce'ydi. La Liga'nın diğer ekipleri de beni istiyordu. Fenerbahce buyuk bir takım ve her zaman orada oynadığım icin minnet duyacağım. Turkiye'de 3 harika yıl gecirdim. Şampiyonluk ve Super Kupa sevinci yaşadım ve bir de ikincilik yaşadım." -La Liga Liga'ya Getafe'yle donuş yaptın. Neden başarılı olamadın? "Real Betis ve Granada'da beni istedi ama ben Getafe'de karar kıldım. Cok fazla mac oynadım ama benden beklenen golleri atamadım. Daha sonra teknik direktorumuzle anlaşamamaya başladık ama ben Getafe kulubu deher zaman benimle olacaktır cunku kariyerimde cok onemli bir donem yaşadım." - Daha sonra Malezya deneyimi... "Gercekten muhteşem. Aşık olduğum bir yer. Cok iyi bir takım ve cok iyi bir başkanımız vardı. Orada olduğum sure icinde cok keyif aldım ve bir gun oraya donmeyi cok isterim." - La Liga ekipleri neden Guiza'yı transfer etmek istemiyor? "Şu anda İspanya'da işler cok karışık. Şu an bana hicbir takım Getafe'yle olan sozleşmemdeki ucreti sağlayamıyor. İspanya'da bazı şeyler artık eskisi gibi değil. O yuzden futboldan zevk almak icin yurt dışına cıkmalısınız. Bakın, Jesus Navas, Alvaro Negredo, Fernando Llorente, David Silva ve Fernando Torres hepsi"yurt dışında." - Fenerbahce'den Getafe'ye transfer olduğunda Getafe sana cokyuksek miktarda bir sozleşme yaptı. İspanya'daki diğer kuluplerde olmayan bir sozleşme... "Evet, ama artık İspanya cok karmaşık. Şu an oyuncuları İspanya'da tutmakgercekten cok zor. " - Yeni takımında cok gol atacak mısın? "Elbette. Cerro Porteno'yla sozleşme imzaladım ve burada yeniden kendimi ispatlayacağım. Burası benim son noktam olacak ve iyi sonlanacağını duşunuyorum." superFB __________________