Rusya’nın Zenit takımından transfer edilen ve milli maclar nedeniyle kampa gec katılmasına karşın, ilk calışmadan itibaren hazır bir goruntu veren, hazırlık maclarında ve Salzburg ile oynanan Şampiyonlar Ligi 3. On Eleme Turu ilk karşılaşmasındaki oyunuyla alkışları alan Bruno Alves’ten iddialı sozler. Kısa zamanda Fenerbahce’nin en cok sevilen oyuncularından biri haline gelen Portekizli yıldız, şu anda alışma doneminde olduğunu soyledi. Taraftarların gozdelerinden biri olan Alves, “Biz, cok iyi ve kaliteli oyunculara sahip bir ekibiz. Yavaş yavaş birbirimize alışıyoruz. İlerleyen haftalarla birlikte uyumumuz artacak ve gercek gucumuzu gostereceğiz. Şu anda tek bir duşuncemiz var, Şampiyonlar Ligi’ne katılmak. Salzburg’u eleyeceğimize inanıyoruz. Geleli kısa bir sure oldu ama gordum ki, burada herkes futbolu cok seviyor. Fenerbahce taraftarı da takımına cok bağlı bir grup. Kadıkoy’deki atmosferden cok etkilendim. Salı gunu taraftarlarımızla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Onların desteğiyle turu gececek, Play-Off’ta da başarılı olup, Şampiyonlar Ligi’ne kalacağız” dedi. gunluk gazeteler __________________