Baroni'den Devler Ligi yorumu
Fenerbahçe0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Baroni'den Devler Ligi yorumu
-
14-10-2019, 00:29:23Kayıtlı ÜyeSalzburg macının uzatma dakikalarında kazanılan penaltıyı soğukkanlılıkla gole ceviren Cristian Baroni, duygularını anlattı. Salzburg'da attığı penaltının Şampiyonlar Ligi hedefi icin buyuk onemi olduğunu belirten Brezilyalı yıldız, "Bizim icin Avrupa cok onemli. Cunku gecen yıldan yarım kalan bir hesabımız var. Avrupa Ligi'nde finalin kapısından donduk bu kez Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak istiyoruz" dedi. ROVANŞ COK FARKLI OLACAK Son iki sezonda olduğu gibi bu yıla da bir suru sacma gundem ve belirsizlikle başladıklarının altını cizen Cristian, "Once UEFA'nın cezası, ardından CAS'ın bunu kaldırması. Bu surede yaşanan belirsizlik ve kafa karışıklığı. Avrupa'ya gidip gitmeyeceğimiz belli değilken kuraların cekilmesinden bir gun once kendimizi kupada bulduk. Salzburg bizden konsantreydi ve ligleri de başladıkları icin bizden daha hazırlardı. 1-1'lik sonuc rovanş icin onemli. Kadıkoy'de herşey cok daha farklı olacak ve turu gececeğiz. Buna inanıyorum" diye konuştu. NE TAKSİM NE DE UEFA Cristian; penaltı sonrası koluyla yaptığı, insanların Taksim olaylarına ve UEFA'ya gonderme olarak yorumladığı "T" sevincine de acıklık getirdi: "Brezilya'da cok unlu bir şarkıcı olan benim de yakın arkadaşım Thiaguin hasta ve tedavi goruyor. Mac gecesi ruyamda onu gordum. Bana 'Gol atacaksın' dedi. Uyandığımda kendimi cok kotu hissettim onun olmuş olabileceğini duşundum ve hemen telefona sarılıp Thiaguin'i aradım. Ona ruyamı anlattım. Bana 'Ben gol atacağını soylediysem doğru soylemişimdir' dedi. Kendisine gol atarsam ona selam gondereceğimin sozunu verdim. Bunu gercekleştirdiğim icin cok mutluyum. Ruyam gercek oldu. İnsanların yaptığı yorumlar komik." Kaynak __________________