Hollandalı oyuncumuz Dirk Kuyt, eşi ve cocuklarıyla birlikte FB TV’yi evinde konuk etti ve yeni sezon formalarımız hakkındaki goruşlerini paylaştı. Fenerbahce’deki genc oyuncularla ilgili de konuşan Kuyt, iyi yaptıkları şeyleri de kotu yaptıkları şeyleri de onlara soylediğini ifade etti. Kuyt şunları soyledi: "Gercekten yuksek kalitede, cok kaliteli formalar. Aynı zamanda guzel de gorunmesini istiyoruz tabii ki bu formaların. Kalite acısından, gercekten cok memnunum bu formalardan. Aynı zamanda formaların goruntusu de beni cok mutlu ediyor, ondan cok memnunum" Oncelikle şu konuda kendimi son derece ayrıcalıklı hissediyorum; ben gencken benden yaşca buyuk insanlar vardı hep etrafımda, onlar her zaman benle konuşuyorlardı ve bana yardımcı oluyorlardı, benim daha iyi bir oyuncu olmama yardımcı oluyorlardı. Şu anda maalesef ben yaşlı bir oyuncu oldum artık. Fakat Fenerbahce ile ilgili şoyle guzel bir konu var; biz gercekten birkac tane genc ve yetenekli oyuncuya sahibiz. Aynı zamanda hocamızın da bir ozelliği var, biz şoyle bir hocaya sahibiz; o, onların A takımla antrenman yapmasından cekinmeyen, korkmayan bir hoca. Bizimle antrenman yapmak, genc oyuncular icin gercekten cok guzel bir durum. Bu, onların cok hızlı bir şekilde daha iyi birer oyuncu olmalarına yardımcı olacaktır diye duşunuyorum. Ayrıca bizim gibi tecrubeli ve yaşca buyuk oyuncular icin de son derece onemli bir gorev diye duşunuyorum, onlara yardım etmek ve onlara yanlışlarını anlatma konusu. Fakat aynı zamanda neleri iyi yaptıklarını da soylemek de buyuk onem taşıyor. Ben onlarla konuşmayı seviyorum ve buna calışıyorum. Bir şeyi iyi yaptıklarını duşunduğumde onlara soyluyorum. Fakat bir şeyi kotu ve yanlış yaptıklarını duşunduğumde de onlara soyluyorum. Ama ne soylersem soyleyeyim, onlara yardım etmek icin soyluyorum. Ben hicbir zaman onları kırmak, onları uzme amaclı bir şey yapmıyorum. Belki bazen onlara karşı eleştirel yaklaşıyorum, bu tamamen onların daha guclu olmaları ve bir gun umarım Fenerbahce’nin A takımında oynayabilmeleri icin. Bizim genc oyuncularımız icin cok guzel bir yan daha var. Onlar gercekten her zaman beni dinliyorlar ve antrenmanlarda son derece de iyi calışıyorlar. Fenerbahce’nin genc oyuncuları icin gelecek son derece parlak gozukuyor." Haber ile ilgili diğer fotoğraflar