ForumTR FB Dergisi || Kasım 2014 || Fenerbahceli Tim Uyemiz 'Xedd' Roportajımız
Fenerbahçe0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- ForumTR FB Dergisi || Kasım 2014 || Fenerbahceli Tim Uyemiz 'Xedd' Roportajımız
-
14-10-2019, 00:22:29Kayıtlı ÜyeXedd kimdir? Kendinizden bahsedermisiniz ? İsmim Uğur, 23 yaşındayım. 2 kardeşten kucuk ve evde olanıyım Doğma,buyume Denizli'liyim. Elektrik Elektronik Muhendisliği okuyorum.Ayrıyeten ozel bir yazılım şirketinde calışıyorum. Kendi aracımla seyehat etmeyi, futbol oynamayı, film izlemeyi severim. Nickiniz neden Xedd ? Daha once arkadaşlarımla birlikte oynadığımız bir online oyunda isimlerimizi Tedd,Pedd,Ledd,Nedd,Xedd tarzı yapmıştık. Sonra forumda isim değişim hakkı kazanınca boyle yapmıştım. Forumtr ile nasıl tanıştınız ? İlk girişim Knight Online oyunu ile ilgili olmuştu. Forumtr'de en cok vakit gecirdiğin bolumler nereler ? En cok Fenerbahce bolumunu takip ediyordum , ama yeni yeni diğer eğlenceli ve ilginc yerleride kesfetmeye başladım. Forumda yaşadığın bir anınız var mı? Anlatmak istermisiniz ? Anlatmaya değecek ilginc bir anım yok. T.D İsmail Kartal hakkındaki duşunceleriniz neler ? İsmail Kartal takımı bilen,seven ama biraz tecrubesiz teknik adam. Şuana kadar hep 2. planda kalmış ve ustune bu kadar sorumluluk binmemiş. Şimdi 1. adam olunca takımın başında biraz bocaladı gibi. Bana gore biraz daha şans tanınmalı. Sizce Fenerbahce'mizin en başarılı oyuncuları kimler ? Her oyuncumuz başarılı ama bir tık ust seviyede derseniz: Gokhan Gonul,Caner Erkin,Mehmet Topal derim. Son transferlerimiz hakkında ne duşunuyorsunuz ? Diego transferini gereksiz buluyorum. Ama madem alındı daha cok ilk 11de şans tanınmalı boyle oyunculara. 2013-2014 Sezonu Formalarımızı beğendiniz mi ? Hepsini beğendim. Ozellikle bu sene reklamsız cubuklu forma favorim. Sizce takımın gidişatı nasıl ? Memnunmusunuz ? Takımın gidişatı biraz durgun. Ama sezon yeni başladı normal karşılamak lazım. Ozellikle gol yollarında bir şeyler yapmamız lazım gol şanssızlığımız var. Frmtr'deki, ozellikle de Fenerbahce bolumundeki ortamı nasıl buluyorsunuz ? Gayet guzel,eğlenceli,seviyeli bir ortam var. Cok samimi ve icten arkadaşlar var. Fenerbahce bolumunde yapılan kahin anketleri hakkında neler duşunuyorsunuz ? Hepsine katılmaya calışyorum eğlenceli oluyor. Devam etmesini isterim. Hayatınızda hic unutamadığınız Fenerbahce macı hangisi ? Sene 2002. 6 Kasım , 6. Hafta , 6-0 lık macımızı unutamıyorum Size gore Fenerbahcelilik nedir ? İyi gunde,kotu gunde maddi ve manevi desteklemek, her durumda Fenerbahce'liyim ben diyebilmektir. Benzetildiğiniz biri var mı ? Yok . Ne tarz muzikler dinlersiniz ? Kulağıma hoş gelen yerli yabancı şarkıları dinlerim. Forumtr'deki hedefin nedir ? Belirli bir hedefim yok. Eğlendiğim, muhabbet ettiğim foruma daha cok katkıda bulunmak. KELİME OYUNU ; AŞK: Farklı duyguları aynı anda yaşamak AİLE: Herşey FORUM TR: Eğlence,hoş sohbet FNERBAHCE: Tutku,karşılıksız sevgi. ForumTR Fenerbahce bolumundeki modlar hakkındaki duşunceleriniz nelerdir? SmDcN : Forumda sıkca gorduğum, Hızlı ve Ofkeli Super Moderatorumuz Karagonza : Fenerbahce bolumunde kahin anketlerini sabırsızlıkla beklediğim ve takip ettiğim editorumuz. ♣s❶πәĸ : Pek gormediğim moderator arkadaşımız. Hera: Fenerbahce bolumunde sık gorduğum ve bana roportaj teklifi yapan değerli moderatorumuz I wαLк αLoηє:Fenerbahce bolumunde sık gorduğum, genelde resmi konular acıp resmi yorumlar yapan arkadaşımız. heavenskhan : Yorumlarda denk geldiğim bir arkadaşımız. Derin Sızı :Yorumlarda denk geldiğim, Fenerbahce'yi gonulden seven bir arkadaşımız. nyksea : Fenerbahce bolumunde cok ilgili. Yeni tanıştığım Renkdaşım. deatkral58 :Bolumle ilgili bir arkadaşımız. Şunuda belirteyim uzun suredir forumu takip ediyorum ama yeni yeni aktif olmaya başladım. O yuzden kişiler hakkında cok bilgim yok yavaş yavaş herkesle tanışırız inşallah. Moderator arkadaşlar hakkında kendi bildiklerimi yazdım yanlış birşey varsa affola. Son olarak renktaşlarımıza soylemek istedikleriniz var mı? Biz bu takımı karşılıksız sevdik. O yuzden iyi gunde,kotu gunde aynı yorumu ve tutumu gostermemiz gerekir diyorum. __________________