her sene ramazan ayında tv lerde dini sohbetler olur sorular cevaplar dinlenir ama bu sene bu işin suyunu cıkardılar ana haber bulteninde bile alt yazı geciyor "oruc cinsellikle acılırmı falan profosor yanıtlıyor".
boyle bir soru olmaz olsada bunu kimse muhattap almaz medyada cıkmaz boyle şeyler dinle oyun oynamakdır akşama kadar allah icin oruc tutan bir kimse boyle bir soru sormaz.sorarsada "kudurdunmu kuduz" deyip gecmek lazım ama bunu en buyuk kanallar dahi haber konusu yaptılar.
en son atv de yaşar nuri ozturke sordular oda ben boyle bir soruya cevap vermem bunu soranıda bakıkoy akıl hastanesine kapatmak lazım hic bir kimsede boyle bir soruya cevap vermemeli diyerek şunu soyledi "adam bana gecen gun soru sordu karakolluk oluyorduk" sorduğu soru şuymuş "acımdan olecem ama ekmeğe uzanmak icin kuranı ayağımın altına almam lazım alsam gunah olurmu"
işte bu tip sorular dinle oyun oynamaktır vede buna turkiyenin en buyuk medyaları alet oluyor.
umarım bundan sonra milletin coluğu cocuğu anası babası misafiriyle seyretdiği tv lerde boyle seviyesiz ve gereksiz sorular gundeme getirilmez.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- dini konularda medyanın seviyesizliği.