Altay Bayındır: Ben Fenerbahcelileri duydum Fenerbahce'nin genc kalecisi Altay Bayındır, derbi atmosferinden etkilenmediğini ifade ederken, "Fenerbahceli taraftarların sesi Galatasaraylılardan daha cok cıktı" dedi. Super Lig'in 6. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahce derbisi golsuz sona erdi. İlk derbisine cıkan kaleci Altay Bayındır, başarılı bir performans gosterirken, karşılaşmanın ardından atmosferden etkilenmediğini ifade etti. "ATMOSFER BENİ ETKİLEMEDİ" Karşılaşmayı değerlendiren Altay Bayındır, "Galibiyete yakın olduğumuz bir mactı, topu kaleye sokamadık. Bir şey bitmiş değil, şampiyonluğa kenetlenmiş bir takımız, bu doğrultudan ilerliyoruz. Bugun sahada terinin son damlasına karar mucadele veren tum takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve Galatasaray'a da başarılar diliyorum." dedi. Taraftarlar baskısıyla ilgili konuşan Altay Bayındır, "Sahaya odaklandığın icin tribune cok bakmıyorsun. Galatasaray taraftarının sesi duyuldu ama ben daha cok Fenerbahce taraftarının sesini duydum, destekleri icin onlara teşekkur ediyorum." ifadelerini kullandı. Galatasaray derbisinde iyi performans gostermesiyle ilgili gelen soru uzerine konuşan 21 yaşındaki file bekcisi, "Derbi olması benim icin fark yaratmadı, her maca aynı şekilde konsantre olup, aynı şekilde oynuyorum. Hocamız da, Emre ağabey de, Volkan ağabey de cok tecrubeli, buyuk liderler hepsi, yonetmeyi biliyorlar. Bu macı oynamış olarak uyarılarda bulundular bize ama biz her maca nasıl hazırlanıyorsak, buna da oyle hazırlandık. Galip gelebilirdik ama olmadı." diyerek sozlerini noktaladı. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________