Muric'ten derbi ve transfer acıklaması! Fenerbahce’de bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Vedat Muric, 0-0 biten Galatasaray macı sonrasında yayıncı kuruluşa konuştu. Muric, transfer haberleriyle ilgili de konuştu. Muric’in acıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şoyle: Vedat Muric: ”Bulduğumuz pozisyonlardan birini değerlendirsek farklı olurdu” İlk olarak derbiyle ilgili konuşan golcu oyuncu, ”Derbilerin sonucu atan kazanır gibidir. 5. mac berabere biten. Buraya 3 puan icin geldik. İyi mucadele ettik. Bulduğumuz pozisyonlardan birini değerlendirsek cok farklı olabilirdi. İlk derbiye cıktım. Sahada iyi olmak icin cabalıyorum. Mac ayırmaksızın elimden geleni fazlasıyla yapmaya calışıyorum” diye konuştu. Muric: ”Fenerbahce’de efsane olmak istiyorum” Vedat Muric, transfer haberleriyle ilgili olarak ise, ”Hakkımda cıkan haberler beni etkilemiyor, moralimi bir ust seviyeye cıkarıyor. Dunya uzerinde butun scoutlar butun futbolcuları izliyor. Her zaman hedefim Fenerbahce. Burada efsane olmak istiyorum. Uzun sure kalıp şampiyonluklar yaşamak istiyorum” acıklamasını yaptı. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________