Ersun Yanal: "Oyun icinde guzel işler yaptık" | Mac Sonu Roportajı
Fenerbahçe0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Ersun Yanal: "Oyun icinde guzel işler yaptık" | Mac Sonu Roportajı
-
13-10-2019, 22:57:41Kayıtlı ÜyeTeknik Direktorumuz Ersun Yanal, Akhisar Belediye Genclik ve Spor’un zorlu bir rakip olduğunu, boylesine onemli bir takım karşısında guzel işler yaptıklarını dile getirdi. Macın ardından yayıncı kuruluşa acıklamalarda bulunan Teknik Direktorumuz Ersun Yanal, “Deplasmanda gol atamamış diye bir takım bakarsak da 2. bolge savunmasını en iyi yapan takımlarından olduğunu biliyoruz. İstanbul takımları ile oynadığı takımlarda aldığı sonuclar ortada. Zorlu bir takım. Bizim bugun comertliğimiz, penaltıdan sonra gerginliğimiz, bireyselliğimiz olmasa daha farklı olabilirdi. Oyuncularımızı tekrar tekrar kutluyorum. Onumuzde zorlu iki mac daha var. Daha sonra tatlı bir tatil arası olacak” diye konuştu. Sahada mucadele eden her oyuncumuzun guzel işler yaptığını da dile getiren Ersun Hoca, “En buyuk gucumuz ofansif oyunumuz ve on bolge oyuncularımız, Cristian ve Alper'i de zaman zaman bunlar icine katabiliriz. 10 kişi kalan rakibimize risk alarak savunmadan bir oyuncu riske edip ileri alabilirdik. Ben farklı bir duşunce icindeydim. Ozellikle donen toplarda oyuncularımızın donen toplardaki defansif katkılarından sonra bunun boyle devam etmesini istedim. Guzel işler yaptık, rakip 10 kişi de olsa biraz da kolektif oynasaydık farklı olurdu. Akhisar sert bir takım, onların da eksikleri var” ifadelerini kullandı. Resmi Site __________________