Gectiğimiz sezon F.Bahce taraftarının yoğun tepkisini alıp, kiralık olarak Katar ve İngiltere’ye giden Emenike, takıma geri donuyor. Ozeleştiri yapıp hatalarını gorduğunu soyleyen Nijeryalı oyuncu, “Bu kulube bir borcum var ve odeyeceğim” dedi. Fenerbahce’de Emenike’nin takıma donup donmeyeceği merak edilirken, yıldız futbolcu oldukca istekli olduğunu gosterdi. Gecen sezona Katar’ın Al Ain takımında başlayıp West Ham’da bitiren Emenike ile sohbet ettik. İşte Emmanuel Emenike’nin sozleri: West Ham benim icin onemli bir tecrube oldu. Orada cok şeyler oğrendim. Fenerbahce’ye kendi isteğimle geri donmuştum. Ancak bazen kotu donemler gecirdim. Şimdi ozeleştiri yapınca bazı hatalar yaptığımı goruyorum. FARKLI BiR ŞEKiLDE DONUYORUM - F.Bahce’nin bu yıl surpriz transferi olmak istiyorum. Belki benden kimse şu an cok şey beklemiyor ama farklı bir şekilde geri donuyorum. - Taraftar ile yaşadığım sorunları unuttum. Umarım onlar da unutur ve beni yeniden kabullenirler. Onlara borcum olduğunu duşunuyorum. FENERBAHCE’NiN DEĞERiNi ANLADIM - Başkanımız ile konuştum. Bana değerli olduğumu yeniden hissettirdiği icin teşekkur ediyorum. Artık borcumu odeme zamanının geldiğini duşunuyorum. - F.BAHCE’nin değerini ayrıldığınız zaman daha iyi anlıyorsunuz, ortam harika... Avrupa kuluplerinde bile boyle bir ortam bulabilmek mumkun değil... 15 MİLYONDAN AŞAĞI SATMAYIZ F.Bahce yonetimi, Cin’den Emenike’ye gelen teklife ret yanıtı verdi. Nijeryalı’nın değerinin altında bir teklifi kabul etmeyeceğini yakın cevresine anlatan Başkan Aziz Yıldırım eğer 15 milyon Euro gibi bir teklif gelirse Emenike’yi satmayı duşunebileceklerini soyledi. Yıldırım, Nijeryalı golcunun bedelinin en az 15 milyon Euro olduğunun da altını cizdi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Spor
- Fenerbahçe
- Emmanuel Emenike: "Bu kulube bir borcum var ve odeyeceğim"