Şampiyonlar Ligi 2. On Eleme Turu ilk macında Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn’a bir gol atan Tumer Metin, ilk dakikalarda ayaklarının titrediğini belirterek, “Zor toparlandım.Cok etkileyiciydi. Heyecanımı atlattıktan sonra kendime geldim. Bulduğum pozisyonda gol atacağımı hissettim. Vurdum ve beklediğim gibi oldu. Bu şutların ve gollerin devamı Super Lig’de de gelecek. Fenerbahce’yi en iyi yerlere getirmek icin elimden geleni yapacağım.” dedi. Acılışı golle yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Tumer, “Asıl onemli olan rovanş oncesi skor avantajını ele gecirmekti. Macta atmosfer olağanustuydu. Kadıkoy’e hep rakip olarak ayak bastım, şimdi Sarı-Lacivert renkler icin oynamak ve destek gormek heyecan vericiydi. Bitmeyen tezahuratlar insanı daha iyi futbol oynamaya teşvik ediyor. Her topa ayak basayım, koşmadığım yer kalmasın istiyorsun. Ama vucut bunların hepsini gercekleştirmeye izin vermiyor. Burası korkunc bir stat. Burada rakip olmak gercekten zor. Golle ve galibiyetle biten bir gecede benim icin daha iyi ne olabilirdi ki? İnşallah boyle devam edecek.” ifadelerini kullandı. __________________