Hırcın Cocuk acıkladı : Derbide oynamam imkansız
Fenerbahçe0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Hırcın Cocuk acıkladı : Derbide oynamam imkansız
-
13-10-2019, 22:46:23Kayıtlı ÜyeFenerbahce'nin başarılı savunma oyuncusu Diego Lugano'dan carpıcı acıklamalar!Ulkesi Uruguay'da oynadığı mactan sonra bugun akşam saatlerinde İstanbul'a donen Lugano, Beşiktaş macından oynamasının mumkun olmadığını soyledi. FOX spor Muhabiri Elvan Arat'a konuşan Lugano, Beşiktaş - Fenerbahce derbisiyle ilgili herkesi şaşırtacak cok ozel acıklamalarda bulundu... Lugano, konuyla ilgili şoyle konuştu: "Fenerbahce'nin deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı macın ne kadar zor olacağının farkındayım. Taraftarlarımızında beni sahada gormek istediğini duydum fakat bu mumkun değil. Bir gun once milli macta forma giydim ve dun gece Turkiye'ye gelmek icin yola cıktım. Tam 12 saat ucakla Uruguay'dan İspanya'nın Madrid şehrine gittim. 5 saat Madrid havaalanında bekledikten sonra 4 saatte Madrid'den İstanbul'a uctum. Yani yaklaşık 20 saattir yollardayım" "BEN MAKİNE DEĞİLİM" Lugano sozlerini şoyle tamamladı: "Bende Beşiktaş'a karşı forma giymek isterim fakat ben makine değilim, oldukca yoruldum. Teknik direktorumuz Daum ile konuşup durumu anlatacağım. Derbi macta oynamam imkansız..." Basın bulteni __________________