Sarı-Lacivertli futbolcular, Bilic ile yaşadığı gerilimin ardından milli takımın Hollanda macı oncesi ısınmaya bile cıkmayan Emre Belozoğlu'na, “Her zaman senin arkandayız” diyerek moral verdi. Beşiktaş derbisinde Slaven Bilic ile tartışma yaşayan Emre Belozoğlu’na rakip takım taraftarları buyuk tepki gostermişti. Yıldız futbolcu, Hollanda ile Amsterdam Arena’da oynanan milli macın oncesinde ismi okunduğu sırada Turk taraftarlarca yuhalandı. Bu durum karşısında buyuk bir uzuntu yaşayan Emre, ısınmaya bile cıkmadı. Karşılaşmanın ardından ise, “Gunah kecisi ilan edildim. Ben vatan haini değilim. Bu ulkenin milli takımına cağrıldığım an hizmete devam edeceğim. Beni gunah kecisi ilan ettiler. Bunu hak etmiyorum. Ben de insanım. Daha fazla yıpratılmak istemiyorum.” demişti. Milli takımdan Fenerbahce’ye donen Emre’ye takım arkadaşları sahip cıktı. Sarı-Lacivertliler, kaptana, “Sen yalnız değilsin. Biz her zaman senin arkandayız. Şampiyonluk yarışında sana ihtiyacımız var. Sen moralini yuksek tut” sozleriyle destek oldu. Etik kuruluna sevk edildi Emre Belozoğlu, Bilic ile yaşadığı gerilim sonrası Turkiye Futbol Federasyonu (TFF) Etik Kurulu’na sevk edildi. TFF’den yapılan acıklamada, tecrubeli futbolcunun Beşiktaş derbisinin devre arasında, soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylara ilişkin basın ve yayın organları tarafından kamuya sunulan goruntuler nedeniyle kurula sevk edildiği bildirildi. Gunluk Gazeteler