Spor Toto Super Lig'de Aytemiz Alanyaspor macında iki gol atan Fenerbahceli Fernandao, karşılaşma sonrası konuştu. Fenerbahce'nin Aytemiz Alanyaspor galibiyetinin ardından Fernandao acıklamalarda bulundu. "BEŞİKTAŞ DERBİSİNE İYİ HAZIRLANACAĞIZ" Galibiyet ve Beşiktaş derbisi hakkında konuşan Fernandao "Butun takımı tebrik ederim. Macın onemini biliyorduk, kazandık. Onemli bir maca cıkacağız. İyi dinlenerek Beşiktaş macına cıkmak istiyoruz." dedi. Attığı iki golle ilgili goruşu istenen Fernandao, "Gol attığım zaman mutlu oluyorum. Ben bir forvetim ve bunun icin yaşıyorum. Takımıma yardım ettiğim zaman keyif alıyorum." diye konuştu. "HULK GİBİ SEVİNİYORUM CUNKU..." Attığı gollerden sonra sevinc anı ile ilgili acıklama yapan Fernandao, "Gol sevincimi cocuklarımı anmak icin yapıyorum. Evde cocuklar, Hulk kahramanının taklidini yapıyorlar, ben de onlar icin bunu yapıyorum. Attığım her golden sonra bunu yapacağım." ifadelerini kullandı. "BEŞİKTAŞ MACI HER ZAMAN ZOR GECER" Beşiktaş derbisiyle ilgili goruşlerini aktaran Brezilyalı isim, "Beşiktaş macı cok zor olacak. Beşiktaş macının her zaman zor olduğunu biliyoruz. Bu hafta iyi hazırlanarak kazanmak icin sahaya cıkacağız." diyerek sozlerini noktaladı. İnternet Haber