Fenerbahce Teknik Direktoru Aykut Kocaman, Aytemiz Alanyspor macının ardından hakemlerle ilgili konuştu. İşte Aykut Kocaman'ın hakemlerle ilgili sozleri... Fenerbahce Teknik Direktoru Aykut Kocaman, Aytemiz Alanyaspor macının ardından gundeme damga vuran hakem kararlarıyla ilgili konuştu. "HAKEMLER İCİN GORUŞLERİM AYNI AMA DUZELTME YAPACAĞIM..." "Karabukspor macından sonra hakem Alper Ulusoy'un ceza sınırındaki uc oyuncunuz icin cat, cat, cat kartları verdiniz demiştiniz, Beşiktaş'ın da aynı hakem icin itirazları oldu, goruşunuz nedir?" sorusuna yanıt veren Aykut Kocaman, "Hakemlerle ilgili bir şeyi duzeltmeliyim, duşuncelerim aynı, duzeltme yapacağım yer şurası, derdim bireysel olarak hakemlerle ilgili değil. Hakemler icerisinde de yetersiz, meslek ahlakından yoksun isimlerse varsa, antrenorler arasında da futbolcular arasında da bunlar var. Hakemleri buraya itiyoruz. Abdullah Yılmaz'ın hakemliğini sonlandırma dilekcesinde yazdıkları, MHK'nin de bu yazıya verdiği cevap, aslında bir skandal. Dolayısıyla bu kurumların başındaki insanların, bu kurumları yonlendiren insanların olayları derlemesi gerekiyor. Antrenorler, futbolcular, sutten cıkmış ak kaşık değiliz. Hataya ya da yanlışlara iten, hayata bakışımız değil, guc dengeleri. Hicbir hakem, kendini ifade ettiği alanda hata yapmak, kasti hata yapmak istemez. Derdim burada hakemleri bireysel suclamak değil. dedi. "3 TEMMUZ'DAN YARARLANAN BİR TAKIM VARDI, ŞİMDİ DE BAŞKA TAKIMLAR..." Acıklamalarına devam eden Kocaman, "Ben burada 3 Temmuz'u yaşadım. 3 Temmuz'dan yararlanan bir takım vardı, bu cok net. Son donemlerde başka takımlar, başka konularda guc sahibi. Cok net gozukuyor. Durup dururken, 'Aykut Kocaman algı yaptı' demeye gerek yok. Herkes aynaya bakmalı. Ne şahsım adına, ne de camiam icin bir gram haksız bir şey istemiyorum. Allah yazdıysa bozsun ama hakkımızın da yenmemesini istiyorum." ifadelerini kullandı. "FERNANDAO'NUN GOLU NET OFSAYT MI?" "Hakemleri eleştirdiniz ama kamuoyu şimdi Fernandao'nun ofsayttan attığı gol icin acıklama bekliyor, bir şey soyleyecek misiniz?" sorusuna yanıt veren Kocaman, "Fernandao'nun golu net mi ofsayt? Buyuk bir yanlışlık, hakem adına da buyuk bir şanssızlık. Ne hic kimsenin hakkını yenmesini istiyorum ne de benim hakkımın yenmesini istiyorum. Keşke olmasaydı. Yani cizgiden donen top da olmasın o da olmasın. İnsanların hataların zevk alabilen bir tip değilim. Hakem hataları doğal olduğu surece başımızın ustunde yeri var." diye konuştu.
internethaberi __________________