Aytemiz Alanyaspor karşısında onemli kurtarışlara imza atan Profesyonel Futbol Takımımızın Kamerunlu kalecisi Carlos Kameni, kazanarak devam etmenin onemli olduğunu soyledi. Uzun sure oynamamanın kolay olmadığını belirten deneyimli eldiven, boyle zamanlarda 2 kat fazla calışması gerektiğini duşunduğunu ifade etti. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa ilk olarak macı değerlendiren Kamerunlu eldiven, “Ben her zaman hocamızın hizmetinde, hocamızın talepleri doğrultusunda kendini hazır tutmaya gayret gosteren bir oyuncuyum. Fırsat gelince sahaya cıkıp kendimi oynayabilecek durumda tutmaya gayret gosteriyorum. Kolay değil uzun sure oynamadıktan sonra sahaya cıkmak. Oynamadığım zaman 2 kat daha fazla calışmam gerek diye duşunuyorum. Kendimi mutlaka hazır tutmam gerektiğine inanırım. Bu akşam da bu duşuncelerle sahaya cıktım. Oynamayan arkadaşımızın eksikliğini hissettirmemem ve onun boşluğunu en iyi şekilde doldurmam gerekiyordu. Bir hastalık yaşadı kalecimiz ve o nedenle sahada ben vardım. Ona da gecmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devamlılık onemliydi. Kazanarak devam etmek onemliydi. Gol de yemedik. Gecen hafta da aynı durum gecerliydi. Bu şekilde devam etmek istiyoruz” dedi. Herkesin, bu takımın bir parcası olduğunu soyleyen Kameni, “Herkes bu takımın dişlileri olarak elinden geleni, uzerine duşeni yapmaya gayret gosteriyor. Bizim yapmamız gereken calışmaları en iyi şekilde surdurmek. Hepimiz hafta sonu sahada olabilmek icin hafta ici tum calışmalarımızı gosteriyoruz. Hazır olmaya gayret gosteriyoruz” diyerek sozlerini noktaladı. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Carlos Kameni: "Kazanarak devam etmek onemliydi" (FBU)