acura07 kimdir? Kendinizden bahsedermisiniz ? Adım Okan Yuksel. Antalya'nın en guzel ilcesi olan Gazipaşa'da 1990 yılında doğdum. İlk okul ve liseyi Gazipaşa'da okudum. Şuan Isparta Suleyman Demirel Universitesi inşaat muhendisliğinde uzatmalı olarak (5. yılım) okumaktayım. Telefonlar ve Pc oyunları ilgi alanımdır. Nickiniz neden acura07 ? Aslında komik sayılabilecek bir oluşum sureci var. Babamın mesleği yaş meyve ve sebze komisyonculuğu. (Halci) Arkadaşlar arasında babamın mesleğinden dolayı hıyar ağası dalgası olurdu ve cok kibar bir arkadaşım hıyar ağası yerine acur (Bir salatalık turu) ağası demişti. Cok hoşuma gitmişti. A ağanın kısaltması ve 07'de malum Antalyalıyız Forumtr ile nasıl tanıştınız ? ''Knight online'' Online oyununu oynarken ve bazı soruları cozmek icin google'dan araştırma yaparken denk geldi ve hala kopamadım. Forumtr'de en cok vakit gecirdiğin bolumler nereler ? En cok Fenerbahce bolumunde ve telefon kıyaslama bolumunde vakit gecirmeyi seviyorum. Forumda yaşadığın bir anınız var mı? Anlatmak istermisiniz ? Genel olarak mod'larla tartışmalarım var anlatmasam daha iyi T.D Ersun Yanal hakkındaki duşunceleriniz neler ? Lig icin olabilecek en iyi secimdi. Cunku cumbur cemaat hucum oynatmayı seviyor. 2 yıl avrupa'da olmayacağımız icin 2 yıllık lig şampiyonluğuna bizi goturebilecek nadir hocalardan. Sizce Fenerbahce'mizin en başarılı oyuncuları kimler ? Mert Gunok, Bruno Alves, Gokhan Gonul, Pierre Webo ve Caner Erkin. Son transferlerimiz hakkında ne duşunuyorsunuz ? Alves: Tam anlamı ile defansta aranan kanmış. Holmen: Kalitesini gosterdi ama hocanın gozune giremedi heralde ki forma şansı bulamıyor ama ben beğeniyorum. Emenike: Benim icin hala soru işareti durumunda. Kadlec: Tam anlamı ile hayal kırıklığı. Alper: Transfer olduğunda beni en mutlu eden transferdir. Cunku Selcuk İnan'ın Gs'ye gitmesi beni cok etkilemişti. 2013-2014 Sezonu Formalarımızı beğendiniz mi ? Cubuklu beni hayal kırıklığına uğrattı. Taraftarın gucu forması duşuncesi guzel ama tasarımını pek beğenmedim acıkcası. Beyaz formamızı sadece guzel diye değerlendirebilirim. Sizce takımın gidişatı nasıl ? Memnunmusunuz ? Takımın gidişatı cok iyi denmesede guzel malum 4 defa son macta 3 puan aldık. Frmtr'deki, ozellikle de Fenerbahce bolumundeki ortamı nasıl buluyorsunuz ? Cok sakin bir ortam var ama bazen bazı uyelerle ortamı şenlendirip keyif alabiliyoruz. Fenerbahce bolumunde yapılan kahin anketleri hakkında neler duşunuyorsunuz ? Kahin anketlerinden cok kadro tahmini konusu ve odullu yarışma olmasını isterdim. Kahin anketleri uzun ve sıkıcı bir hal alabiliyor. Hayatınızda hic unutamadığınız Fenerbahce macı hangisi ? Şubat 2008'deki Sevilla macı. Size gore Fenerbahcelilik nedir ? Fenerbahce'lilik bir duruştur. Her turlu baskıya engellemeye karşı tekrardan ayağa kalkıp savaşabilmektir. Benzetildiğiniz biri var mı ? Yok. Ne tarz muzikler dinlersiniz ? Kulağıma hoş gelen tum muzikleri dinlerim. Genel ağırlıkla pop. Forumtr'deki hedefin nedir ? Bir hedefim yok forumda yoneticilik yapmak gibi. KELİME OYUNU ; AŞK: Fenerbahce AİLE: Annem ve Babam FORUM TR: Hoş vakit FNERBAHCE: Hayatımın anlamı ForumTR Fenerbahce bolumundeki modlar hakkındaki duşunceleriniz nelerdir? Femektar : Fatih'i severim. Hem tartışır hem anlaşırız. Her ihtiyacım olduğunda yardım eder. SmDcN : Herhangi bir muhabbetimiz olmadı. Gorduğum kadarı ile biraz işini ciddiye alıyor. ßoreas : Herhangi bir muhabbetimiz olmadı. Eğlenceli ve yardım sever bir goruntusu var. emrekrcl : Herhangi bir muhabbetimiz olmadı. Forumda pek goremiyorum bir izlenimim olmadı . Fawer : Burak'ı cok severim. Ne zaman bir sıkıntı olsa bi @Fawer; yetiyor. ReaList : Cana yakın kafası calışan bir mod. Yardım istediğimde cevap eksik etmez. JacK DaNieL's : Isparta'nın gulu Bolumde pek goremiyorum ama mac sonraları keyifli oluyor bolumde. sarpkrgln : Bir tanışıklığımız yok ama yorumlarının bir coğunu beğeniyorum. Son olarak renktaşlarımıza soylemek istedikleriniz var mı? Kısa ve genel şeyleri yazmaktan cok kendi fikirlerini ve seviyeli bir tartışma ortamı yaratmaları.