Fenerbahce yonetimi, Hatem Ben Afra ile menajeri aracılığıyla yaptıkları goruşmelerde, “PSG’ye gidersen orada oynayıp oynamayacağın belli değil. Gel Fenerbahce’ye kral ol” diyerek transferi bitirmeye calışıyor Fenerbahce’de Hatem Ben Arfa seferberliği... Sarı-Lacivertliler, Fransız oyuncuyu renklerine dahil edebilmek icin ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. 29 yaşındaki yıldız geride kalan sezonda Nice’te forma giydi ve sozleşmesi de sona erdi. Yani bonservis sorunu yok. Ancak Ben Arfa ile sadece Fenerbahce değil, PSG gibi dev bir kulup de yakından ilgileniyor. İşlerinin zorluğunun farkında olan Fenerbahce yonetimi yıldız oyuncuyla temaslarını bir an olsun kesmiyorlar. Bunun icin de daha once Fransa’da top koşturup Fenerbahce’ye gelen Moussa Sow, Simon Kjaer, Niang, Dia gibi isimleri ornek gosterip Fenerbahce’de forma giydikleri surece ne kadar mutlu oldukları anlatılıyor. ‘FORMA SENİN OLUR’ Sarı-Lacivertli yoneticiler, Hatem Ben Afra ile menajeri aracılığıyla yaptıkları goruşmelerde, “PSG’ye gidersen orada oynayıp oynamayacağın belli değil. Gel Fenerbahce’ye kral ol. Burada kendini gosterdiğin surece forma senin. Taraftar da seni bağrına basar” diyerek transferi bitirmeye calışıyorlar. Kısacası yonetim Ben Afra icin yoğun bir mesai harcıyor. PSG ile girilen bu yarışta kimin kazanacağı merak konusu... MENAJERİNİN TELEFONU SUSMUYOR Hatem Ben Arfa sadece Fenerbahce ve PSG’nin radarında değil. Fransız yıldız icin son olarak Sevilla ve Leicester City de devreye girmişti. Ancak taliplilerin bununla da kalmadığı oğrenildi. Arfa’nın menajerine her gun yeni kuluplerin tekliflerinin geldiği, bunun icin de yıldız futbolcunun karar vermekte zorluk cektiği belirtildi.
GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- "Fenerbahce'ye gel, kral ol"