Fransız yıldızın menaceri, kendileriyle goruşen kuluplere mali taleplerini iletti: 4 milyon Euro (13.2 milyon TL) imza parası, senelik 3.5 milyon Euro (11.5 milyon TL) garanti ucret... Fenerbahce’nin yanı sıra Avrupa’dan yaklaşık 20 takımın peşinde olduğu Hatem Ben Arfa, sonunda şartlarını belirledi. Oyuncunun menaceri Dumitrascu, kendileriyle goruşme yapan kuluplerle temas kurdu. Fransız menacer, oyuncusunun 4 milyon Euro (13.2 milyon TL) imza parası ve senelik 3.5 milyon Euro (11.5 milyon TL) garanti ucretten en az 3 yıllık sozleşme talep ettiğini iletti. RVP 5.7 milyon Euro alıyor! Van Persie’ye 5.7 milyon Euro (18.8 milyon TL) ve Nani’ye 4.3 milyon Euro (14.2 milyon TL) odeyen Sarı-Lacivertliler icin normalde bu rakamlar cok yuksek değil. Ancak Fenerbahce icin de bu sezon, normal bir sezon değil. UEFA ile transfer harcamaları konusunda yapılan anlaşma nedeniyle yonetim dikkatli davranmak zorunda. Bu nedenle Ben Arfa’nın talepleri, Fenerbahce’nin belirlediği sınırların ustunde. Feghouli kaptırıldı Yonetim bu hafta transfer calışmalarıyla ilgili bir toplantı yapacak. Ana gundem maddesi de Ben Arfa olacak. Sarı-Lacivertliler, her şeye rağmen bir yıldız transferi yapmaya kararlı. Bonservisi elinde olan Feghouli, West Ham’a gitti. Kanarya, Ben Arfa’yı da kacırmak istemiyor. Yonetim kurulu toplantısında, “Butcenin buyuk bolumunu bu oyuncuya ayırıp, taraftarları heyecanlandıracak, forma satışlarını artıracak” bir transfere imza atıp atmama konusu tartışılacak. Eğer toplantıda bu konuda fikir birliğine varılırsa, Ben Arfa’nın taleplerine ‘Evet’ denilecek.
GUNLUK GAZETELER