Yurt dışında Ben Arfa, Vida, Skrtel, Lukaku ve Montoya icin seferberlik ilan eden Fenerbahce; Bursaspor’un iki yıldızı Serdar Aziz ve Emre Taşdemir icin de yeniden harekete geciyor. Fenerbahce transferde Aatif ile anlaştıktan sonra onceliği yurt dışı piyasasına verdi. Stoperler Martin Skrtel ve Domagoj Vida, sağ bek Martin Montoya, sol bek Jordan Lukaku ve hucum oyuncusu Hatem Ben Arfa icin uzun suredir calışmalar devam ediyor. Yonetim, bu isimlerin transfer goruşmelerini belli bir aşamaya getirdi. Bu nedenle yeniden yurt icinde ilgilendikleri oyunculara yoneldi. Bu isimlerin başında Bursaspor’un iki yıldızı Serdar Aziz ve Emre Taşdemir geliyor. Galatasaray ve Beşiktaş’ın da ilgilendiği iki futbolcu icin Sarı-Lacivertliler, Bursaspor Yonetimi ile sıkı bir pazarlığa girişmeye hazırlanıyor. Fenerbahce, fazla para vermemek icin takas formulunde ısrarcı. Ancak Bursa da Fernandao dışında hicbir futbolcuyu istemediği icin bu noktada taraflar anlaşamamıştı. Fenerbahce Yonetimi, yeni goruşmelerde bu sıkıntının aşılması icin caba sarf edecek.
GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Fenerbahce'den 2. taarruz!