Fenerbahce'nin Nijeraylı golcusu Emmanuel Emenike, El Jaish'e transfer olacağı yonundeki haberleri yalanlarken, geleceği hakkında bir acıklama yaptı.. Fenerbahce'nin Nijeraylı golcusu Emmanuel Emenike, El Jaish'e transfer olacağı yonundeki haberleri yalanlarken, geleceği hakkında net bir acıklama yaptı. Afrika basınına konuşan Emenike, "El Jaish'e transfer olacağım yonundeki haberlerde zerre doğruluk payı yok. Aslında, hicbir kuluple goruşme yapmıyorum cunku halihazırda gelecek sezon nerede oynayacağımı biliyorum" dedi. Emenike, "Hakkımda, doğru olmayan bircok haber okuyorum, bazı adamlar, trafik sağlamak ve para kazanmak adına gazetelerinin veya internet sitelerinin manşetlerine benim adımı koymak istiyor. Bunun olmaması gerekiyor" dedi. Nijeryalı golcu, "El Jaish'te oynamak ile katiyen ilgilenmedim ve kulupten hic kimse bana bu konuyla ilgili bir şey soylemedi. Tatilimin keyifini cıkarıyorum ve sezon oncesi icin iyi olmayı umut ediyorum. Bu nedenle, hakkımdaki hikaye tamamen yanlış" ifadesini kullandı. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- Emenike kararını verdi!