carlos real de kalıyor
Fenerbahçe0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- carlos real de kalıyor
-
13-10-2019, 21:01:21Kayıtlı ÜyeFenerbahce’nin renklerine katmak istediği Real Madrid’in unlu Brezilyalı savunma oyuncusu Roberto Carlos, takımında kalmak istediğini bildirdi. Kulubuyle bir yıllık daha sozleşmesi bulunan Roberto Carlos (33), İspanyol AS gazetesine yaptığı acıklamada, "Real Madrid’de kalmak istiyorum. Bunu boyle ve guclu bir şekilde ifade ediyorum" dedi. Real’in yeni teknik direktoru İtalyan Fabio Capello ile "samimi" bir diyalog icine girdiğini soyleyen Carlos, "Gitmiyorum, cunku Capello’yla konuştum, kendisi bana guvendiğini, takımda kalmamı ve benden cok şeyler beklediğini soyledi" dedi. Fenerbahce’nin kendisini transfer etmeyi cok istediğini de belirten Carlos, Real Madrid’de, başkan, sportif direktor ve teknik direktor gibi son zamanlarda yaşanan değişimin, kendisini burada kalmaya ikna ettiğini belirtti ve bu gelişmelerin geleceğe yonelik goruşunu değiştirdiğini kaydetti. Ote yandan Ronaldo icin İngiltere'nin ucuncu liginde mucadele eden Leyton Orient'in taraftarları 'kutsal' bir goreve soyunmuş durumda. İngiliz futbolseverler Brezilya Milli Takımı'nın ve Real Madrid'in golcusu Ronaldo'ya takımlarının formasını giydirebilmek icin ant icmiş durumda. Dunya Kupası'nda beklenen başarıyı yakalayamayan ve Real Madrid'in yeni başkan yonetiminde yapısal değişiklikler hedeflemesiyle birlikte takımdan ayrılacağı soylenen Ronaldo'yu alabilmek icin taraftarlar internet sitelerinde bir bağış kampanyası başlattı. Kampanya cercevesinde golcu oyuncuyu transfer edebilmek icin yeterli olacağına inanılan 20 milyon sterlin bir araya getirilmeye calışılıyor. Leyton Orient taraftarları 'Bir Gorevimiz Var' başlıklı yazılarında Ronaldo'nun gelecek yıl İngiltere'de kendi takımlarında forma giyeceğini fakat bunun icin 'biraz' nakide ihtiyacları olduğunu soyluyorlar. Olur da yeterli para toplanamazsa toplanan miktarın ortaklaşa alınan karar doğrultusunda kulup yararına kullanılacağının da sozunu veriyorlar. Sitede yapılan bağışların miktarını gosteren bir 'Ronometre' de bulunuyor. Fakat Ronometre de gosteriyor ki Ronaldo'nun transferi biraz zor... En azından bu sezon icin __________________