Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Gormez, "Cuma sabahı kadınıyla erkeğiyle milletimizin tum fertlerini, teror saldırısında hayatını kaybedenler, yaralılar ve yakınları icin camilerde dualarımızı birleştirmeye davet ediyorum" dedi.
Diyanet İşleri Başkanı Gormez'den cağrı geldi

Gormez, Ankara'daki teror saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa ve Turk milletine başsağlığı diledi. Cuma gunu tum Muslumanları sabah namazında birlikte dua etmeye cağıran Gormez, şoyle devam etti:

"Aslında bu hadiseler, sadece insan oldurmek değil insanlığı oldurmektir, katletmektir. Katliamları yapanların hak ve adalet adına, insanlık ve ozgurluk adına soyleyecekleri hicbir sozu olamaz.

Bu gibi zamanlarda milletimizin her ferdinin birlik beraberlik ve dayanışma icinde olmasının cok onemli olduğunu tekrar ifade etmek istiyorum. Yakınlarını kaybedenlerin acılarına milletce ortak olmalıyız.

Bu vesileyle onumuzdeki cuma sabahı kadınıyla erkeğiyle milletimizin tum fertlerini, teror saldırısında hayatını kaybedenler, yaralılar ve yakınları icin camilerde dualarımızı birleştirmeye davet ediyorum.

Hem hayatını kaybeden kardeşlerimiz icin hem insanlığı yeniden yuceltmek ve diriltmek icin hem de milletimizin ve vatanımızın birliği ve beraberliği icin, gonul gonule vererek kalplerimizi birleştirerek ve ruhlarımızı kaynaştırarak dualarımızı birleştirelim, aminlerde birleşelim diye cağrıda bulunuyorum." dedi.

Diniajans