Fenerbahce'de şok ustune şok İnonu hezimeti, F.Bahce’de başarının arkasına gizlenen butun sıkıntıları ortaya cıkardı Yonetim, Guiza-Semih’i bitiren Daum’a kızgın. Emre soyunma odasında “Bu takımda herkes kendini bir şey sanıyor” dedi Guiza ilk 11’e alınmayınca “İspanya’dan gol atıp geliyorum, siz beni adam yerine koymuyorsunuz” deyip Samandıra’yı terketti F.Bahce dun sadece Beşiktaş’a 3-0 yenilmedi.. Ligde ve Avrupa’da zirve keyfi suren Kanarya, İnonu’de resmen darmadağın oldu.. Sahada kaybedilen 3 puanın dışında sakat veren, ceza alan ve didişen bir F.Bahce vardı sahada.. İşte bitiş duduğuyle son bulmayan sıkıntılar: GUİZA TAKIMI BIRAKTI GİTTİ Cuma gunu calışmayı kimseye haber vermeden bırakıp soyunma odasına giden Guiza’nın kactığını anlayan Daum, Okcu’ya “Seni derbide duşunmuyorum” dedi. Guiza da hocasına “İspanya’dan gol atıp, asist yapıp geliyorum ama burada adam yerine konmuyorum. Bu macta oynamayacağım da ne zaman oynayacağım.. Takımda 2 forvet var 2’si de yedek” dedi ve cumartesi sabahı kamptan ayrıldı. KAZIM’I KİM DURDURACAK? Bir tac pozisyonu yuzunden yan hakeme ‘F..k you’ diye bağıran Daum’un gozdesi Kazım, Alman hocanın resmen yuzunu kara cıkardı. Yazılan raporlar doğrultusunda 3 mac ceza verilmesi beklenen milli oyuncu K.Paşa, Trabzon ve A.Gucu maclarında forma giyemeyecek. EMRE TAKIMA FIRCASINI ATTI Emre Belozoğlu.. Saha icinde renk ve kişi ayırt etmiyor. Rakiple ve hakemle uğraştığı kadar arkadaşlarını da devamlı ’kalaylıyor.’ Daha once Deivid ve Vederson’la tartışan milli oyuncu dun de 38’de Santos’a “Niye koşmuyorsun?” dedi. Ama esas bombayı soyunma odasına sakladı.. Arkadaşlarına “Futbol oynamıyorsunuz. Herkes kendini bir şey zannediyor” diyerek takım icindeki sıkıntıyı ortaya koydu. YONETİMDE HEDEF DAUM Yonetim, Daum’u suclu buluyor. Guiza’nın neden oynamadığını anlamayan yetkililer, İspanyol’un sağlığıyla ilgili doktordan rapor isteyecekler. Cunku yonetim, Avusturya’ya 1 gol, 1 asist yapan Guiza’nın oynaması gerektiğini duşunuyordu. İnternethaber __________________