Beşiktaş macında sakatlığından dolayı forma giyemeyen İspanyol golcumuz Daniel Guiza, Fenerbahce TV'ye onemli acıklamalarda bulundu. Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş ile yapılan derbi macın kadrosuna alınmadığı acıklanan Fenerbahce'nin İspanyol golcusu Daniel Guiza, gecen seneden devam eden bir sakatlığı olduğunu soyledi. Guiza, FB TV'ye yaptığı acıklamada, derbi macta ilk 11'de yer almayacağını oğrenince onceki gun akşamki antrenmanı yarıda bıraktığı, bu nedenle de Beşiktaş macında kadroda olmadığı yonundeki iddialarla ilgili olarak, ''Gercekten sakatım, onun dışında soylenenlerin hepsi yalan'' dedi. Sakatlığının gecen seneden devam ettiğini anlatan İspanyol futbolcu, ''Gecen seneden devam eden bir sakatlığım var. Topuk bolgesinde bir problem yaşıyorum. Gecen sezon cok fazla iğne oldum, bunun sıkıntısını yaşıyorum'' diye konuştu. Guiza, hakkında cıkan asılsız haberlerden cok rahatsızlık duyduğunu ifade ederek, ''Bu konudan cok şikayetciyim. Ozellikle ben milli takıma gittiğim donemde surekli benim soylemediğim şeyler yazılıp ciziliyor. İspanya'da da Turk basınına verdiğim zannedilen demecler kullanılıyor. Oysa ben hic acıklama yapmıyorum. Zaten Turkce de bilmiyorum'' şeklinde konuştu. Fenerbahce'de cok mutlu olduğunu ifade eden İspanyol golcu, şunları soyledi: ''Hedefimiz her zaman şampiyonluk. Ben de şampiyonluk icin elimden geleni yapacağım. Semih ile de cok iyi bir ikiliyiz. Zaman zaman birbirimizle şakalaşıyoruz. İlerleyen donemlerde daha iyi işler yapacağız. Sakatlığımı tamamen atlatıp, sağlığıma kavuşup, en kısa zamanda gollerimi onlara gostermek istiyorum.'' -''MİLLİ MACLAR BENİM İCİN COK ONEMLİ''- Daniel Guiza, kendisi icin milli macların cok onemli olduğunu, milli macta gol attığı zaman cok mutlu olduğunu soyledi. İspanya ile hedeflerinin Dunya Kupası'nda şampiyonluk olduğunu ifade eden Guiza, ''Benim icin en buyuk mutluluklardan, en buyuk başarılardan biri milli takım forması altında gol atmak. Benim icin milli maclar cok onemli. Unutulmaz anlar oluyor. Orada gol attığım icin cok mutluyum. İspanya olarak Dunya Kupası'na cok buyuk beklentiler, cok buyuk hedeflerle gideceğiz. Dunya Kupası'nda Avrupa Şampiyonu olarak mucadele edeceğiz. Cok kaliteli futbolculardan oluşan bir kadroya sahibiz. Ozellikle orta sahada Iniesta, Xavi gibi mevkilerinin en iyi oyuncularına sahibiz'' şeklinde konuştu. Kaynak __________________