Meireles Tahkim Kuruluna Geldi | Yorum Konusu
Fenerbahçe0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Meireles Tahkim Kuruluna Geldi | Yorum Konusu
-
13-10-2019, 20:56:51Kayıtlı ÜyeMeireles konusu yarın tahkime gidiyor. Kulup yoneticileri gerekli girişimleri buyuk ihtimal yapmışlardır. Yıldırım Demirorenle bugun goruştuklerine gore yarın olumlu sonuclar cikicaktir diye duşunuyorum. Kafamı kurcalayan konu sudur ki ceza verildikten sonra yayınlanan yeni goruntuler. Yeni goruntulere gore kesinlikle bir tukurme hareketi yok. Yeni goruntuler neden simdi ortaya cıktı ? Nedir bu Fenerahce duşmanlığı. Erman Toroglu medyayı alevlendirirken aynı zamanda derbi maclarda yayıncı kuruluşun bir cok kamerası var bakılsın demişti. E bakıldı yokmuş. E simdi ceza ne kadar duşurulecek ? Bence bi 8-9 mac duşurulmelidir. Rıdvan Dilmende bugun buna benzer bi acıklama yaptı. Tukurmedigi ortada ve sonuc olarak hakemin raporunda yalan soylediği de. Federasyon simdi hakeminin arkasında durup bizim oyuncumuzu mu yicek yoksa hakemini mı ? Olayda dunya medyasında yankı yaptı ve bu bizim icin yararlı bi durum. Ve Rıdvan Dilmen bugun soyle birşey hatırlattı. Fatih Terim'in cezası kaldırıldı ve gecen sene derbide sahadaydi. Kanuna gore daha once sabikasi olmadıgı icin boyle bisey olması normal. E Meirelesin değil Turkiye'de oynadığı hic bi yerde boyle bisey yapmamış. Karabuk macında oynarsa şaşırmayın dedi Rıdvan Dilmen. Toparlarsak,yurtdışındaki medya Portekiz fedarasyonunun resti ve son cıkan goruntuler ibreyi tamamen bize ceviriyor. Yani yarin guzel bir karar bekliyorum. Ama federasyon hakemini de kaybetmek istemeyip işi yokuşa surebilir ve goruntulere rağmen herseye rağmen 1-2 mac indirip orta yolu bulduğunu zannedebilir. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum. __________________