ForumTR FB Dergisi || Nisan 2015 || Fenerbahceli Moderator 'PungeR' Roportajımız
Fenerbahçe0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Fenerbahçe
- ForumTR FB Dergisi || Nisan 2015 || Fenerbahceli Moderator 'PungeR' Roportajımız
-
13-10-2019, 20:56:15Kayıtlı ÜyePungeR kimdir? Kendinizden bahsedermisiniz ? Tanımayanlar icin adım Fırat,uc universite terk hayatıma dorduncu universiteyi eklemek icin hazırlanan birisiyimGenelde susmam ve kurduğum cumlelerin ters geldiği kişiler tarafından aykırı,duzgun geldiği kişiler tarafından da acık sozlu bulunurum.onucta ikiside benim,ben benim işteVe bence beni yapan diğer şey ise; bir şeyi istersem yapana kadar peşini bırakmam Nickiniz neden PungeR ? Bu aslında ilk uyeliğim değil.2004 yılından itibaren hemen hemen her gun birkac uyelik almışızdırBu nickte cocukluk aşkımın nickiydi,once Knight Online'da kullanınca sonra burda da alacak nick kalmayınca kullanayım demiştim Forumtr ile nasıl tanıştınız ? Yukarıda almışızdır demiştim cunku kuzenim sayesinde forum ve internetle tanıştım.Ben o yıllarda daha 8 yaşlarında bir cocuktum.Bazı şeyleri gorunce utanırdım,o şeyleri eskiler anladıKendi ilk uyeliğimide o sebeple alıp sonrasında coğu uye gibi KO sayesinde forumdan cıkamaz oldum. Forumtr'de en cok vakit gecirdiğin bolumler nereler ? Goreve başladığım zamanlara kadar Knight Online bolumunden cıkmazdım,daha sonrasında gerek aldığım eğitim,katıldığım seminerler ve bitmek bilmeyen eğitim hayatım nedeniyle eğitim bolumunden cıkamaz oldum. Forumda yaşadığın bir anınız var mı? Anlatmak istermisiniz ? Cok var ama bence herkese nasip olmayan hatta forumda tek olan şey:http://www.frmtr.com/38191883-post32.html T.D İsmail Kartal hakkındaki duşunceleriniz neler ? Ham kalıyor,biraz daha pişmesi lazım bence.Tabi bu pişme yeri bizim takımımız mı hala emin değilim.Cunku biz zirveye oynamak icin varız,bize pişmiş lazım pişmeye başlayan değil. Yinede Beşiktaş macındaki planını tebrik etmeden gecmek olmaz.Ama bazen hocanın sayesinde değil oyuncularımız istediği icin kazanıyoruz fikri uyanıyor bende.Bu duşuncem icin belki cok normal diyeceksiniz ama demek istediğim hocadan cok Emre,Volkan gibi oyuncularımızla başkanımız Aziz Yıldırım'ın etkisi var takımda hissi oluşuyor bende.Bir de hocam niye Emenike? Sizce Fenerbahce'mizin en başarılı oyuncuları kimler ? Hepsinin yeri ayrı ama şu anki yerli oyuncularımızın yerlerini nasıl dolduracağız cok merak ediyorum.Volkan,Gokhan,Caner,Egemen,Mehmet Topal ve Emre'yi bulup aynı takımda oynatmak cidden mukemmel bir şey. Son transferlerimiz hakkında ne duşunuyorsunuz ? Ah Diego vah DiegoKuyt yerine sağ kanatta mı oynatsak yoksa Emenike'den bir vazgecsek mi seni gorebilmek icin napsak bilemedim. Onun dışında bence mukemmel bir hatta iki basket takımımız var.Hele Obradović istekleriyle kurulan erkek takımımızdan cok umutluyum.Bayanlar zaten bu sene o kupayı alıp gelecekler,eminim. 2014-2015 Sezonu Formalarımızı beğendiniz mi ? Evet ama o eski turkuaz formada olsaydı guzel olurdu Sizce takımın gidişatı nasıl ? Memnunmusunuz ? Bu son oynadığımız Genclerbirliği macında bir topalladık ama bu hafta toplarız ve ligin sonuna kadar iyi gideriz gibi geliyor.Tabi bir de takımı bozan forvetimiz mevcut,Emenike yerine Sow merkezde onun yerine ise Alper oynarsa bu toparlanma daha hızlı olacaktır.Alper'in sakatlık durumuna gore merkezde Webo'da olabilir tabi.Emenike biraz dinlense herkes icin iyi olacak gibi. Frmtr'deki, ozellikle de Fenerbahce bolumundeki ortamı nasıl buluyorsunuz ? Forumda ortamı sevdiğim icin binlerce bana rağmen buradayımBolume gelirsek,saygı ve mizahında tam olması gereken kıvamda olduğunu duşunuyorum.Bizde holigan yok,taraftar var Fenerbahce bolumunde yapılan kahin anketleri hakkında neler duşunuyorsunuz ? Bu aralar yoğunluktan pek anketlere bakamıyorum fakat eskiden duzenli takip ettiğim ve beğendiğim bir uygulamaydı.Hem eğlendiriyor hem bilgilendiriyor Hayatınızda hic unutamadığınız Fenerbahce macı hangisi ? Fenerbahce 2-1 Chelsea Deivid Deivid Deivid Deivid! Muthişşşşş muthiş! Size gore Fenerbahcelilik nedir ? Sevmek Benzetildiğiniz biri var mı ? Şoyle bir duşundum,hayır Ne tarz muzikler dinlersiniz ? Aslında her turden birkac sanatcıyı severim ve dinlerim ama coğunlukla pop dinlerim Forumtr'deki hedefin nedir ? Sonunu duşunen kahraman olamaz KELİME OYUNU ; AŞK: Anne AİLE: Mutluluk FORUM TR: Dostluk FNERBAHCE: Sevda ForumTR Fenerbahce bolumundeki modlar hakkındaki duşunceleriniz nelerdir? Karagonza : Aktif,işini iyi yapan ve sempatik insan Digital Serkan : Forumdaki ilk uyeliğini ve o gunleri hatırlarım nickini her gorduğumdeİyi yerlere geldi,daha iyi yerleride goreceğinden şuphem yok Derin Sızı: Cok ortak tanıdığımız var fakat kendisiyle tanışmak hic nasip olmadı ama uzaktan gorduğum kadarıyla sevilen,saygı duyulan birisi. ♣s❶πәĸ :Var ama yok aslındaUzun suredir kendisini gorurum ama pek alışkanlıkları dışına cıkmaz,kendi halinde birisi diyebilirim.Hera: Eski aktifliğini şimdilerde pek goremiyorum diyebilirim. I wαLк αLoηє: Aklıma mIRC'ı getiren arkadaşlardan birisi,bolum ve takımı icin elinden geleni her zaman yapmıştır. Engin Akbulut : Calışkan,gosterişten uzak Alucard: Aklıma direkt PS geldi 99fb99fb : Nickindeki sayıları merak ettiğim gorevlimiz Son olarak renktaşlarımıza soylemek istedikleriniz var mı? Guzel gunler goreceğiz,guneşli gunler __________________