Kaptan Emre Belozoğlu, kendisine destek veren Teknik Direktor İsmail Kartal ve takım arkadaşlarına teşekkur etti. Emre Belozoğlu, Beşiktaş macından sonra ortaya cıkan goruntulerle gundeme oturmuş ve milli takım kampında sıkıntılı gunler gecirmişti. Takımda herkes tarafından sevilen ve saygı duyulan kariyerli futbolcunun bu hali antrenman sonrası akşam yemeğinde ise yerini bol bol kahkahaya bıraktı. Yemekte once takım arkadaşları Emre’ye kesinlikle yaşananları kafasına takmaması gerektiğini belirtirken, “Beşiktaşlılar mağlubiyetin ustunu kapatmak icin senin uzerinden gundem yaratmaya calışıyorlar. Bize karşı olan nefretleri o kadar cok ki bu durumun milli takıma zarar verip vermemesini bile umursamıyorlar. Sen tum bunlara kulaklarını kapa. Bizim yolumuz hedefimiz belli. Bu hedeften donmeyeceğiz. Sen de bizim kaptanımızsın. Guclu kal ve moralini bozma” ifadelerini kullandı. Başta Volkan, Egemen olmak uzere tum takım Emre’ye destek verirken milli futbolcu da duygu dolu anlar yaşadı. ‘BURASI BENİM EVİM’ Daha sonra teknik direktor İsmail Kartal da Emre’ye destek cıktı. Kartal, “Sen bu ulkenin yetiştirdiği en kariyerli futbolcusun. Tum bu olanlar sadece sana değil,Fenerbahce’ye de zarar verme amacı taşıyor. Sen bu takımın kaptanısın. Başta ben olmak uzere herkes sana cok guveniyor. Sen ustune duşeni yap. Sahada bize her zamanki Emre’yi izlettir yeter” diyerek oyuncusuna moral verdi. Tum bu diyaloglar sonrasında espriler havada ucuşurken, Emre de takım arkadaşlarına ve hocasına teşekkur ederek, “İyi ki varsınız. İnsan gun icinde ne sorun yaşarsa yaşasın akşam evine gittiğinde ailesini gorduğunde her şey bir kenarda kalır. Ben de buraya geldiğimde bunlar oluyor. Siz benim ailemsiniz burası da benim evim. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı. Gunluk Gazeteler