Fenerbahce Başkan Adayı Ali Koc, Fenerbahce ile Acıbadem arasında yapılan sponsorluk anlaşması ve Mehmet Ali Aydınlar hakkında carpıcı acıklamalarda bulundu. Fenerbahce Başkan Adayı Ali Koc, Fenerbahce ile Acıbadem arasında yapılan sponsorluk anlaşması ve Mehmet Ali Aydınlar hakkında carpıcı acıklamalarda bulundu. Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahce'yi Avrupa kupalarına gondermeme kararını değerlendiren Koc, "Mehmet Ali bey bilerek Fenerbahce'ye zarar vermek icin oraya gelmedi ama işi o kadar kotu yonetti ki bilerek zarar verseydi bu kadar olmazdı.Fenerbahce'yi gondermiyorsan Trabzonspor'u da gondermeyeceksin. Cıkardın orada bağıra bağıra her şeyi anlatırdın. Benim onunla hicbir derdim yok ama kaldıramadığım, kabullenemediğim bu olaylardan iki sene sonra Fenerbahce'ye başkan adayı olduğunda Fenerbahce'ye ne vaad ediyorsunuz dendiği zaman Fenerbahce'ye şike yapmayan başkan tahaut ediyorum dedi. Ben o olayı hala kaldıramıyorum. Bugun devletin her yetkilisi kandırılabiliyorsa federasyon başkanı da kandırılabilir, bilmeyerek, yanlış yonlendirilerek. Ancak sureci cok daha iyi yonetebilirdi, bilen insanlara danışabilirdi" dedi. Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahce futbol takımına sponsorluğunun yanlış olduğunun altını cizen Koc, "Tum bunları muhasebesinin yaptığım zaman bugunku anlaşmaya geldiğimiz zaman, affedilmeyecek hicbir hata yoktur ancak bunun affedilme şekli bu şekilde olmaz. Mehmet Ali beyin cıkıp ozur dilemesi lazımdı. Gazetelerdeki rakamların gercekle alakası yok, belki devamı gelecektir ama benim bildiğim rakamlar ile alakası yok. Affedilecekse de bunun yontemleri vardır, sponsor olacaksa da Fenerbahce futbol takımına sponsor olmaz, başka bir branşa sponsor olur" şeklinde konuştu.
internethaberi __________________