Fenerbahce Kulubunun haziran ayında yapılacak secimli olağan genel kurulunda başkan adayı olan Ali Koc, kadın kongre uyeleriyle bir araya geldi. Ali Koc, adaylık surecindeki ilk davetini Kalamış'taki Wyndham Otel'de Fenerbahce Kulubunun kadın kongre uyelerine verdi. Basına kapalı gercekleşen organizasyonda konuşan Ali Koc'un, şu ifadeleri kullandığı belirtildi: "Siz inanırsanız, biz başarırız. Fenerbahce icin yepyeni bir hikayeyi hep birlikte yazacağız. Toplum olarak tarihimizde kadının yeri ayrıdır. Mustafa Kemal Ataturk'un ulkemiz icin attığı adımların bircoğu da kadınlara yonelik. Ben inanıyorum ki Fenerbahcemizin geleceğinde de en onemli rol kadınlarda. Siz olursanız Fenerbahce geleceğe guvenle, umutla bakar, her şey daha guzel olur, yarınlar daha aydınlık olur. Bundan dolayı ilk toplantımızı sizlerle yapmak istedik. Fenerbahce, Turkiye Cumhuriyetidir, bir spor kulubunden daha fazlasıdır. Fenerbahce, Ataturk'tur! Onemli olan Ataturk'un hangi takımı tuttuğu değil, hangi takımın Ataturk'un izinden gittiğidir. Oncu, lider ve ornek olan, kadınlarıyla, cocuklarıyla tum camiasıyla bir ve butun olan, sosyal sorumlulukta ve toplumsal konularda oncu olan, gittiği her yere bolluk, bereket goturen bir Fenerbahce ve gerek tribunde gerekse sosyal hayatta omuz omuza bir camia hayal ediyorum." Fenerbahceli kadın taraftarların 2011-2012 sezonunda Manisaspor macında Ulker Stadı'nı tıklım tıklım doldurduğunu hatırlatan Koc'un, sozlerine şoyle devam ettiği aktarıldı: "Değerli kadın kongre uyelerimizden bu değişimin icinde olmalarını, verecekleri oylar ile Fenerbahce'nin geleceğine etki etmelerini istiyorum. Fenerbahce'yi yeniden eski gunlerindeki enerji dolu, guclu hallerine getirebilmek icin onların desteğini bekliyorum. Fenerbahce'nin hak ettiği yerde olmadığını duşunuyorsanız, bana oy vermelisiniz. Kadın sporcularımızın Fenerbahce bayrağı altında imza attığı onlarca başarı ve gurur var. Voleybolda Şampiyonlar Ligi'ni kazanıp, muzemizi kupa ile taclandırdılar. Basketbolda Dortlu Final'in finalini oynayıp gururumuz oldular, yelkende ilk olimpiyat madalyası icin bayrağımızı taşıdılar, atletizmde madalyalar alıp Fenerbahcemizi başarıyla temsil ettiler." Amator şubeleri kapatmayacaklarının yeniden altını cizen Ali Koc'un eşi Nevbahar Koc'un da davette bir konuşma yaparak, şunları kaydettiği bildirildi: "Ali ile gurur duyuyorum. Hayalinin peşinden koşuyor. En onem verdiği şeylerden biridir ve evde cocuklara da hep bunu soyler: Hayallerinizin peşinden cesurca koşun. Kendisi de oyle yaptı. Fenerbahce başkanlığı onun cocukluk hayaliydi ve şimdi o hayalin peşinden gidiyor. Bu kararını ailecek destekliyoruz." Davette, Fenerbahce'nin efsanesi Lefter Kucukandonyadis'in ailesini temsilen katılan torunu Ozlem Katmer'in de yaptığı konuşmada, "Ailemiz adına size desteğimizi paylaşmak icin geldik. Dedem Lefter yaşasa, o da sizi desteklerdi." dediği aktarıldı. Ali Koc'un davetinde ayrıca secim sloganı olan "Tam Zamanı Şimdi" ismini taşıyan şarkının tanıtımının yapıldığı kaydedildi. İnternethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Ali Koc, kadın kongre uyeleriyle buluştu (FBU)