Alex tepkili
Fenerbahçe0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- Alex tepkili
-
13-10-2019, 20:48:25Kayıtlı ÜyeTurkcell Super Lig'de Fenerbahce, deplasmanda Beşiktaş'ı Alex'in golleriyle 2-1 mağlup etti. Fenerbahce'ye galibiyeti getiren golleri kaydeden Alex, karşılaşmanın ardından şu şekilde konuştu: "İlk golum, antremanlarda calıştığımız bir pozisyondu ve topu filelerle buluşturdum. İkinci golde Nobre savunmaya yardımcı oluyordu, yerde kalmıştım Semih'in arkadan desteğinin ardından farkı 2'ye taşıdık. Takımıma katkılı olduğumda kendimi mutlu hissediyorum. Bu karşılaşmanın ardından ama evime uzgun doneceğim, başlarda boş şişe gibi maddeler atarlarken ilerleyen dakikalarda, cakmak, bozuk para gibi maddeler atmaya başladılar. Bunlar oyuncuları ciddi sakatlayacak cismler. Asıl değinmek istediğim şey, taraftarın attığı bu maddelerin kendilerine hicbir katkısı yok aksine macı yavaşlatıyorlar. 2008 yılındayız, taraftar sevgisini bu şekilde gostermemesi gerek. Karşılaşmanın başından sonuna kadar ustun olan taraf bizdik. Tribunlere koşmamın sebebi bana atılan yabancı maddelere tepki değildi. Sadece gol sevincimi taraftarlarımla paylaşmak istedim. Chelsea'yi duşunmeden once bu galibiyeti kutlayalım, yarından itibaren macın havasına gireceğiz." kaynak:sporx.com __________________