Best Western Plus Khan Hotel’in yeni işletme sahipleri şirket ve acentelere yonelik tanışma daveti verdi.

Gecenin acılışını Guncem Turizm Ticaret AŞ. Yonetim Kurulu Başkanı Emir Gundal ve Yonetim Kurulu Uyesi Mustafa Cengiz yaptıkları konuşma yaptı. Guncem Turizm Tic. Aş. Yonetim Kurulu Başkanı Emir Gundal, Best Western Plus Khan Hotel’in Antalya’da cok buyuk bir yeri olduğunu vurgulayarak şoyle devam etti: “Bu gece bizler icin cok kıymetli olup, devraldığımız Best Western Plus Khan Hotel ile calışan iş ortaklarımızın bu ozel gecemizde bizlerle oldukları icin teşekkurlerimizi sunuyorum. Best Western Plus Khan Hotel’in vizyonu Antalya şehir otelciliğinde en iyi hizmet veren otel olmaktır. Bizler de konsept değişikliğine gitmeden aynı hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

2002 yılında Best Western markasına dahil olan otelimizin adını değiştirmeden BEST WESTERN kalite ve guvence markasının altında hizmetimizi surdureceğiz. 22 Ağustos 2013 tarihi itibari ile de Best Western markası ile 5 yıllık sozleşmemizi yeniledik. Best Western Plus Khan Hotel bunyesinde calışan personelimizin de her biri bizler icin kıymetli olup, calışan personelimizin %80’i ile değişiklik yapmadan bu yolda devam etme kararı aldık. Otelimizin kış doneminde dış cephesini faaliyetlerimizi aksattırmadan modern bir gorunume kavuşturacak, Restoran ve genel alanlarımızda ise misafirlerimize rahat ve konforu yansıtacak şekilde dekorasyonunu da yenileceğiz.”

Guncem Turizm Tic. Aş. Mustafa Cengiz de şoyle konuştu: “Şirketimize Best Western Plus Khan Hotel’i dahil etmekten son derece memnunuz. Ayrıca şirketimize bağlı olarak Antalya Side girişinde yer alan Risus Hotel bulunmaktadır. Tamamen İskandinav pazarına hitap eden otelimizin yanında Best Western Plus Khan Hotel de bizler icin gozbebeği olmuştur. Gecemize katılan tum iş ortaklarımıza tekrar teşekkur ediyoruz.”

Kaynak