O’nun basketbolle olan tanışıklığı tesadufî bir şekilde olsa da, yıllar icinde basketbol ile kurduğu gonul bağı, kendisi icin bu sporun neden vazgecilmez olduğunun cevabı… 9 yaşındayken babasının antrenmanında tanıştığı basketbolu, her gecen gun uzerine koyduğu emekle surduren Ivana Matovic, 2010 yılından bu yana ise Fenerbahcemizin formasını layıkıyla taşıyor. Fenerbahce Bayan Basketbol Takımımızın Sırp kokenli oyuncusu Matovic, dergimizin bu ayki konuğu olarak; basketbol ve aile yaşamına, Fenerbahce sevgisine ve başarısındaki etkenlere ilişkin birbirinden onemli acıklamalarda bulundu. Roportajdan derlediğimiz spotlar şoyle: 01: Bu kulup benim icin cok ozel. Oncelikle buyuk bir aile gibi goruyorum. Yonetimiyle, sporcusuyla ve taraftarıyla harika bir yer. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Fenerbahce’de olmaktan ve Fenerbahce forması giymekten dolayı cok mutluyum. 02: Takım icindeki arkadaşlık harika. Arkadaşlarımızla birlikte ortaya koyduğumuz harika bir sinerji soz konusu. Başarıyı getiren temel unsur da soz konusu arkadaşlık oldu. Butun takım arkadaşlarımı da seviyorum. 03: Bir sporcu icin eğitimin onemli olması gerekir. Hayatımızın sonuna kadar basketbol oynayamayacağımız icin eğitim cok onemli. Diplomanızın olması gerekir ki, basketbol hayatınız sona erdiğinde o işin icinde bilincli bir şekilde yer alınması icin. Bu anlamda Fenerbahce Spor Kulubu’nun yaptığı cok onemli bir atılım var, o da Fenerbahce Koleji’nin varlığı. Burada genc oyuncuların hem spor hayatı şekilleniyor hem de eğitim hayatlarını devam ettirmeleri hatırlatılıyor. Diğer Resimler; Fenerbahce Dergisi Aralık Sayısı
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Ivana Matovic: “Yuzlerce sporcunun aynı catı altında olduğu bir ailedeyim”