“Fenerbahcemizin şampiyon olacağına tum kalbimle inanıyorum” Bugun onur ve gurur duyduğumuz, Turk sinema - televizyon oyuncusu, yonetmen, yazar, sanatcı ve onemli bir duşunce insanı. Sanat, siyaset ve entertainment dunyasının cok farklı bir portresi… 1970’li yılların Turk sinemasında yemyeşil gozleri, harika sacları, upuzun boyu, duzgun fiziği, yakışıklı ve karizmatik tarzıyla romantik komedi ve aşk filmlerinin vazgecilmez jonu. Turk gosteri sanatı ve sinema dunyasının gonullerde iz bırakan kult isimi. Her şeyden onemlisi o mangal gibi yureği Sarı Lacivertli renklerin sevgisiyle atan muthiş bir Fenerbahce aşığı. İşte, Dunya sanatcımız Sayın Tarık Akan Beyefendi’yi konuk ediyoruz bu ay… Roportajdan derlediğimiz spotlar şoyle: 01: Fenerbahce gibi buyuk bir kurumu ele gecirmek isteyen kara bir zihniyet vardı. Oncelikle belli yapılarla nabız yoklandı; Ergenekon ya da Balyoz gibi… 3 Temmuz’da başlatılan politika, 12 Eylul ve 28 Şubat’larla birlikte orduyu ele gecirmeye kadar uzanan bir surecin devamıdır. Fenerbahce’yi elde etmek isteyenlerin bu girişimleri işe yaramadı diyebilirim. Fenerbahce’nin spor adına boyle bir şeyi yıkması cok onemli. Ben bu sezon Fenerbahcemizin şampiyon olacağına da tum kalbimle inanıyorum. 02: Butun sanat dalları, topluma ve bireye; kulturel, eğitimsel vb. alanlarda bir katkı yapmak zorundadır. Eğer ki sanat dalı toplumuna ve insanına bir katkı yapmıyorsa bu kotu bir şeydir. Bunda amac ise sadece vakit gecirilmesini sağlamaktır. Sanat, insana vermesi gereken kulturu vermek mecburiyetindedir. Diğer Resimler; Fenerbahce Dergisi Aralık Sayısı
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Dr. Sedat Hayran, “Akademik Vizyon” adlı koşesinde Tarık Akan’ı ağırladı.