Başkanımız Aziz Yıldırım’ın, Kulubumuzun resmi yayın organlarından Fenerbahce Dergisi’nin 130-Aralık/2013 sayısına yazdığı "BİZ BUYUK BİR AİLEYİZ" başlıklı başyazısı şoyledir: Sevgili Fenerbahceliler, Sizlerle bir kere daha beraber olmanın mutluluğu icindeyim. Evet biz bir aileyiz. Hem de cok buyuk bir aileyiz... Fenerbahce Ailesi bir tarihtir; okumasını bilene. Destandır... Ve bu destanın kahramanı Fenerbahcelilerdir. Biz artık sadece kupa sahibi, şampiyonluklar sahibi ya da cok başarılı dunya capında bir kulup değiliz. Biz dunyada eşi benzeri olmayan bir aileyiz. Sadakatin, sevginin, bağlılığın, zaferlerin en buyuk ve en guzel resmiyiz. Bu yuzden cok mutlu ve gururluyum. Ve Fenerbahce’yi bu donulemez ve erişilemez noktaya taşıyanlara şukranlarımı sunuyorum... Bunun en guzel anlatımının hep bir arada olmak ve hep bir arada kalmak olduğunu biliyorum. Cunku biliyoruz ki aileler birbirleriyle tokalaşmaz; sarılırlar. Bu nedenle "Biz buyuk bir aileyiz". Gecemizi de bu yuzden onemsiyorum. Ama gorulmemiş bir katılım ve birliktelik orneği olan bu gecenin bile yeterli olmayacağını biliyorum. Bu bağlamda ben ve Yonetim Kurulumuzun "Fenerbahce’nin ve Fenerbahcelilerin olduğu her yerde olmak" yolundaki kararlılığımızı en kısa zamanda hayata gecireceğimizi ve bunun icin gerekli olan projelerimizden biri, "1 Milyon Uye" icin calışmalarımızı surdurduğumuzu buradan bir kez daha soyluyorum. Kulubumuzun goğus gerdiği tum zorluklar, yaşadığı tum sportif başarılar ve atabileceğimiz tum buyuk adımların yegane sebebi işte budur. Bu nedenle buradan ayrı ayrı başarılara değinmeyeceğim. Cunku biz ve sizler en onemli şeyi başarmış durumdayız. Bu yuzden; bağımsızlığın ve buyukluğun resmini Fenerbahce Tarihi’nin aydınlık duvarlarına astıran tum Fenerbahcelilere selam ve sevgilerimle… Aziz Yıldırım Fenerbahce Spor Kulubu Başkanı