İsmail Kartal, oyuncularla yaptığı toplantıda 'İstifam takımı kurtaracaksa hemen bırakırım' ifadesini kullandı Ligde geride kalan ilk 4 haftada istediği sonucları alamayan ve performans olarak da buyuk bir duşuş yaşayan Fenerbahce'de teknik direktor İsmail Kartal ile oyuncular arasında gercekleşen toplantıda ic hesaplaşma yaşandı. Ersun Yanal'ın gorevden ayrılışından sonra internete sızan soyunma odası goruntuleri nedeniyle FBTV'nin alınmadığı, oyuncuların da cep telefonlarının kapatıldığı toplantıda genc teknik adam, takıma beklenmedik bir cıkış yaptı ve ardından da beklentilerini anlattı. Fenerbahce'nin durumuyla ilgili "Şu an gelinen noktada benim de hatalarım olmuş olabilir. Eğer sıkıntı ben isem soyleyin' diyen İsmail Kartal, takımdaki gidişatla ilgili ozeleştirisini yaptıktan sonra 'Bazı oyunculara cok guvenimden dolayı bir takım sıkıntılar yaşıyorum. Eğer benim ayrılmamla takım duzelecek; sizler de rahatlayacaksanız 3 dakikada istifamı yazar, yonetime gonderir ve giderim" ifadesini kullandı. İsmail Kartal, bu şok sozlerin ardından sezona 4. yıldız hedefiyle başlayan Fenerbahce'nin son durumu hakkında ise oyunculara şu ifadeleri kullandı: "Bu takımı birlikte ayağa kaldırmalıyız. Onumuzde cok zorlu bir mac trafiği var. Eğer birlikte bu zorlu periyodu atlatırsak onumuz acılır. Sizler Turkiye'nin en iyi oyuncularısınız ve kadromuz Turkiye liginin cok ustunde. Artık herkes elini taşın altına sokmalı ve yeni bir sayfa acmalıyız." Kartal, diğer yandan Akhisar macındaki hataları tespit ederek, futbolcularından hafta sonundaki Torku Konya macında yerden ve sakin oynamalarını istedi. "NASIL CARE BULACAĞIMI BİLMİYORUM" Fenerbahce Teknik Direktoru İsmail Kartal, yardımcılarıyla yaptığı toplantıda bir soz soyledi ve herkes şok oldu. Diego'nun transferiyle birlikte Galatasaray'da yaşanan benzer sıkıntıların Fenerbahce'de yaşanmaya başlamasını genc teknik adam, yardımcılarına "Sneijder'in gelişiyle birlikte Galatasaray orta sahada buyuk sıkıntılar yaşamaya başladı. Orta sahada Selcuk İnan'ı kaybettiler. Aynı sıkıntıyı biz de Diego ile birlikte yaşıyoruz. Eğer Diego'yu kesersem saha dışından buyuk tepki toplarım, kesmezsem saha icinde sıkıntı yaşıyorum. Nasıl care bulacağımı bilemiyorum" serzenişinde bulunduğu oğrenildi. Gunluk Gazeteler