Asbaşkanlarımızdan Ozan Balaban, Galatasaray Odeabank karşısında alınan 82-75’lik galibiyeti Fenerbahce Televizyonu’na değerlendirdi. İkinci yarıda sergilenen performansla macın kazanıldığını belirten Balaban, 3 Haziran Cuma gunu başlayacak ve Anadolu Efes’le oynanacak final serisini de değerlendirdi. Zor bir mac olduğunu ifade eden Ozan Balaban, “Sonradan toparlandı cocuklar. Normal yuzdelerimizin cok altında şut kullandık ilk yarı. Sonunda Euroleague’de oynadığımız savunmaya donduk. Şutta da kıpırdanma olunca macı kazandık. Cuma gunune bakacağız bundan sonra. Cuma gunu zorlu bir seri başlıyor. Gelip destekledikleri icin Yonetim Kurulu Uyelerimize teşekkur ediyorum. Sonuc itibariyle iyi bir galibiyet oldu” dedi. Galatasaray’la oynanan macların kolay olmadığını soyleyen Ozan Balaban, “Buranın havasında bir şey var. Taraftar olmasa bile bir ara tutuktuk ama sonunda Takımımız kendi ozune donunce yendik. Galatasaray tabii ki cok mucadele ediyor. Onlar icin son mactı. Onları da tebrik ediyorum. Takımımız icin iyi bir hazırlık oldu. Cuma gunu Anadolu Efes’le başlayacak zorlu seri oncesi buradan rahat bir şekilde cıkmış olduk” şeklinde konuştu. Resmi Site