Mahmut Uslu
Fenerbahçe0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Mahmut Uslu
-
13-10-2019, 20:26:19Kayıtlı ÜyeBeyaz futbolu aslında hic izlemem, hele o rok varken beyaz tv yi bile acmazdım. Dun gec saatte baktım izleyecek bir şey yok beyaz futbol izleyim dedim. Konu bu uslu denen şahsın sarf ettiği kelimeler. Ahmet Cakar (Pek sevmem her Fenerbahceli gibi) taraftarı savunuyor, sen 3 temmuz surecinde sizin icin gaz, jop yiyen taraftara nasıl hakaret edersin, utanmıyormusun, ne demek besleme, yetiştirme vs. bağırıyor. Bu arada insan cok hararetli konuşurken ister istemez ağzından tukuruk falan cıkar, dudak uzerinde birikir vs. Bunların bir muhabiri var devrim isminde, Fenerbahce muhabiri. O canlı yayına bağlandı dediki Mahmut uslu bana soyledi, o ahmet cakarla ben muhattap olmuyorum, ona 1-2 lafım var sen ilet demiş. Başladı O Ahmet Cakar denen adam once ağzındaki salyaları temizlesin sonra cıksın orada konuşsun, konuşurken ağzından sağa sola salya akıyor, onunla ben muhattap olmam, mahkemede hesaplaşırız vs. demiş. Muhabir bunları soyledi. Evet Koskoca Fenerbahce camiasının yoneticisi televizyonda insanları aşağılıyor. Karşındaki kim olursa olsun, sen sıradan bir vatandaş olarak konuşmuyorsun, Fenerbahce yoneticisi olarak konuşuyorsun, hic sana yakışıyor mu bu sozler. Bunlar azizin yanında dura dura onun gibi kabadayı, saygısız olmuşlar. Nolacak taraftara paralı kopek diyen adamın sağ kolu da yetiştirme taraftar der. Onu der bunu der. Bunlara hala oy verenlere yazıklar olsun. __________________