Faruk Ilgaz Tesisleri'nde secim oncesi uyelerle bir araya gelen Uslu birbirinden onemli acıklamalarda bulundu. "FENERBAHCE DOĞRU YOLDA" Fenerbahce cok doğru yolda. Onemli araziler aldık. Şu anda Fenerbahce Spor Kulubu hicbir sporcusuna borcu olmayan spor kulubudur. Zaten biz halka acık şirketiz. Şanssızlıklarımız var. Genclerbirliği macında gercekten inanılmaz goller yedik. "3 TEMMUZ'UN DEVAMINI YAPIYORLAR" Onun dışında Aykut Kocaman basın toplantısında "Korler sağırlar birbirlerini ağırlar." dedi. Ben oyle demiyorum. Uyanıklar gore gore Fenerbahce'ye 3 Temmuz'un devamını yapıyorlar." "KUYT GİBİ ONEMLİ BİR OYUNCUMUZ GİTTİ, HALA OYNUYOR" Ne oldu Trabzon'da, Rize deplasmanı donuşunde kurşun yedik. Ne oldu bir şey var mı? Suclu yakalanıyor mu? Butun yabancılar gitti. Kuyt gibi onemli bir oyuncumuz hala oynuyor biliyorsunuz. "FENERBAHCE'DE BAŞKANI KONGRE UYELERİ SECER, YETİŞTİRME TARAFTARLAR DEĞİL" Fenerbahce'de kongre zamanında yapılır. Fenerbahce Başkanını kongre uyeleri secer. Yetiştirme taraftarlar değil. "BİZ FETO'LERLE UĞRAŞAMAYIZ, UĞRAŞAMIYORUZ DA" Biz bugune kadar ağzımızı acmadık, hic konuşmadık ve konuşmayacağız. Ancak medyada yonetimin sustuğu ve uğraşmadığı soyleniyor. Biz cezalarımız cebimizde geziyoruz. 110 bin TL ceza odedim. 4-5 ay men cezası aldım. Sayın başkana 6 ay, 1 sene ceza verdiler. Boyle bir şey olur mu? Bunlar korler ve sağırlar değil. Korler ve sağarlar olsa bunları yapamaz. Bizi susturamazlar. Biz yine emeğimizi veriyoruz. FETO'larla uğraşamayız. Uğraşamıyoruz da. Devlet uğraşacak. Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Mahmut Usludan taraftara yakıştırma; Yetiştirme taraftar.