Kor Olabilirdim...
Fenerbahçe0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Kor Olabilirdim...
-
13-10-2019, 20:21:20Kayıtlı ÜyeAttığı gollerle derbide F.Bahce’yi zafere taşıyan sambacı, "İlk gol sonrası mideme su şişesi geldi. Nefes sorunu yaşadım. İkincisinde gozume gelse kor olabilirdim. İyi ki yuzum donuktu" dedi. BEŞİKTAŞ filelerini iki kez havalandırarak derbi macta F.Bahce’yi galibiyete taşıyan Alex de Souza, "Tribunden atılan cisimler gozume gelse kor olabilirdim" diyerek isyan etti. Tribunden gelen cisimlerin isabet etmesi nedeniyle iki kez yerde kalan sambacı, şunları soyledi: "Mactan once her şey guzeldi. Sahaya zararsız maddeler atıyorlardı, boş şişe, kağıt gibi. Ama sonra atılan maddeler sertleşti, bozuk para, cakmak gibi şeyler geldi. Beşiktaş taraftarı kendi takımlarına zarar veriyor. Tempo duşuyor. İlk gol sonrası mideme su şişesi geldi. Nefes sorunu yaşadım. İkincisinde sert bir madde kafamın arkasına geldi. İyi ki yuzum donuktu. Gozume gelse kor olabilirdim." Canlı yayında Erman Toroğlu’nun sorularını yanıtlayan Alex, gorduğu sarı kartın tribunden atılan cisimlere karşı bir tepki olmadığını savunurken, "İkinci gol olunca tabii ki buyuk sevinc yaşadım. Kartı da bu yuzden gordum" dedi. 100. gol Alex’ten Beşiktaş galibiyetiyle şampiyonluk yarışında onemli bir engeli gectiklerini hatırlatan Brezilyalı yıldız, "Takımıma katkı sağladığım zamanlar kendimi mutlu hissediyorum" derken, Chelsea macıyla ilgili de şu yorumu yaptı: "Yarından (bugun) itibaren Chelsea macının havasına gireceğiz. O karşılaşmada da taraftarımızın yuzunu guldureceğiz." Dun ligdeki gol sayısını 12’ye yukseltip, gecen sezon zirvede bitirdiği gol krallığı yarışında iddialı konuma gelen Alex, lig tarihinde Fenerbahce’nin Beşiktaş’a karşı 100. ve 101. gollerini atan futbolcu oldu. Fener’in yuzde 36’sı Bu sezon 12 gol, 10 asistle Fenerbahce’yi sırtlayan oyuncuların başında gelen Alex, 8’i doğrudan olmak uzere toplanan 63 puanın bircoğuna etki etti. Sambacı asist ve gollerinin toplamıyla F.Bahce’ye yuzde 36 gibi muthiş bir katkıda bulundu. Sarı lacivertlilerin kaptanı, daha once Beşiktaş’a karşı 2005-2006 sezonunda Turkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın Fenerbahce’yi 3-2 yendiği ve 2004-2005 sezonunda yine siyah beyazlıların 4-3 kazandığı lig macında (2) gol atmıştı. Alex’in gol attığı bir macta Fenerbahce, Beşiktaş’ı ilk kez mağlup etti. __________________