Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahce Koleji’nin yeni oğretim yılı acılışına katıldı. Torende, Yıldırım’ın yanı sıra, Yuksek Divan Kurulu Başkanı Yuksel Gunay, yonetim kurulu uyesi Turhan Şahin, teknik direktor Ersun Yanal, F.Bahce Eğitim Kurumları Yonetim Kurulu Başkanı Ali Koc ve eski yoneticilerden Omer Cavuşoğlu ile Vefa Kucuk de hazır bulundu. Sorunu cozduk En buyuk hayalinin Fenerbahce Universitesi olduğunu acıklayan Yıldırım, “Oyle zannediyorum ki 1,5 yıl icerisinde bu universite kurulacaktır. Kolejimizden yetişen genclerimiz de universiteye orada devam ederek F.Bahce’nin verdiği gucle dunyada hak ettikleri yerleri alacaklardır” dedi. Fenerbahce Koleji’nin arazisi ile ilgili sorunu da hallettiklerini vurgulayan Aziz Yıldırım, “Bu okulun arazisiyle ilgili 2 yıldır kavgası verilen konuyu da cozduk. Değeri belli oldu. Onumuzdeki gunlerde odemesini yapıp, satın alacağız. Kimse artık bunun uzerinden bir şeyler cıkarıp, bizleri zor durumda bırakmak icin calışma yapamayacak” ifadelerini kullandı. İyi insan olmak her şeyin otesinde SARI lacivertlilerin teknik direktoru Ersun Yanal, oğrencilere ilk dersi veren isim oldu. Yanal, “Muhendis, avukat, iyi bir tuccar olabilirsiniz ama iyi bir insan olmak her şeyin otesindedir. Biz de aynı şekilde kendi takımımızda iyi futbolcu olmasını, cok iyi koşmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. Gunluk Gazeteler __________________