Sofiane Feghouli’nin West Ham’a gitmesi, Luis Nani’nin ise İnter ile el sıkışması sonrası Fenerbahce Yonetimi, Hatem Ben Arfa icin tum imkanları seferber etti. Fenerbahce’nin 1 yıldır peşinde olduğu Feghouli, tercihiniWest Ham’dan yana kullandı, Nani ise İnter ile el sıkıştı... Tum bu gelişmeler uzerine yonetim, Hatem Ben Arfatransferini tekrar gundeminin ilk sırasına aldı. Bonservisi elinde olan Fransızla yaklaşık 20 kulup ilgileniyor. Ancak Fransız L’Equipe Gazetesi, 29 yaşındaki futbolcuya en iyi teklifin Fenerbahce’den gittiğini yazmıştı. Bu hafta bir yoneticinin, Fransız yıldız ve menaceri Constantin Dumitrascu ile goruşmek icin Fransa’ya gideceği oğrenildi. Bu senenin superstarı! Sarı-Lacivertliler’in yıldız futbolcuya ne kadar ucret onerdiği ile ilgili bilgi yok. Ancak rakamın senelik en az 3 milyon Euro (9.9 milyon TL) olması bekleniyor. Fenerbahce ayrıca 29 yaşındaki oyuncuya, Turkiye’de bircok reklam anlaşması imzalayacağı konusunda da garanti verdi. Gecen sene yıldız transferi olarak Van Persie ve Nani’ye imza attıran Fenerbahce’de yonetim, bu sezonun superstarı olarak Ben Arfa’yı goruyor.
Gunluk Gazeteler