Fenerbahce Ulker Basketbol Takımımızın Baş Antrenoru Zeljko Obradovic, onemli bir mactan galibiyetle ayrılmanın memnuniyetini dile getirdi. Muratbey Uşak Sportif karşısında elde edilen 89-75’lik galibiyet sonrasında duzenlenen basın toplantısında konuşan Zeljko Obradovic, “Bizim icin Turkiye Ligi’nde yine onemli bir mac ve galibiyet oldu. İkinci yarıdaki performansımızdan cok memnunum. Bugun herkese fırsat vermeye calıştım. Bu bizim icin cok onemli ve guzel bir şey cunku yorgun olan oyuncularım var. Herkes katkı vermeye başladı. Onumuzde Laboral Kutxa ile oynayacağımız cok onemli bir mac var. Uc tane sakat oyuncumuz var, Ricky’nin sakatlığı malum. Zoric ve Berk de bir hafta daha bizimle olmayacak. Onumuzdeki her şeye bu duruma gore hazırlanmamız lazım. Laboral ve sonrasında Banvit maclarımız var. Oyuncularımı tebrik ediyorum, taraftarlara da teşekkurlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı. Omer Faruk Yurtseven: “İkinci yarıda daha iyi oynadık” Genc oyuncumuz Omer Faruk Yurtseven de, “İlk yarıda oldukca zorlandık. Uşak oldukca guclu bir takım. İkinci yarıda daha iyi oynadık. İyi bir ikinci yarı performansı gosterince farkı actık. Kocumuz bana da gorev verdi ve ben de elimden geleni yaptım” dedi. Resmi Site