CEV Indesit Şampiyonlar Ligi’nde rakiplerimizin belli olmasının ardından Fenerbahce Televizyonu’na acıklamalarda bulunan Yonetim Kurulu Uyelerimizden Hakan Dincay, "Takımlarımıza guveniyorum. Bir ust tura cıkacağımıza inanıyorum" dedi. Fenerbahce Erkek Voleybol Takımımız ile Fenerbahce Acıbadem Bayan Voleybol Takımımızın Avrupa’daki rakiplerini FB TV’ye değerlendiren Hakan Dincay, "Oncelikle hayırlı olsun. Erkeklerdeki rakiplerimiz bayanlara gore rakipler biraz daha zor diyebilirim. Ama ben her iki takımımıza guveniyorum. Her iki takımımızın da bir ust tura cıkacağınan inanıyorum" diye konuştu. E Grubu’nda mucadele edecek Fenerbahce Erkek Voleybol Takımımızın rakipleri: Novosıbırsk (Rusya), Innsbruck (Avusturya) ile Macerata (İtalya) B Grubu’nda mucadele edecek Fenerbahce Acıbadem Bayan Voleybol Takımımızın rakipleri ise: Dresdner (Almanya), Rabita Baku (Azerbeycan) ve Mulhouse (Fransa) Resmi Site
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Hakan Dincay: “Ust tura cıkacağımıza inanıyorum..” (CEV Indesit Şampiyonlar Ligi)