Fenerbahce ile Beşiktaş arasındaki derbinin macının hakemi Fırat Aydınus, cok konuşulan olaylar hakkında acıklama yaptığı iddia edildi. Aydınus, Emmanuel Emenike ve Emre Belozoğlu'nun pozisyonlarını gormediğini soyledi. Spor Toto Super Lig'in 25. haftasında Kadıkoy Şukru Saracoğlu Stadı'nda ev sahibi Fenerbahce ile Beşiktaş arasında oynanan ve Sarı Kanarya'nın 1-0 ustunluğuyle sona eren derbi macının hakemi Fırat Aydınus, 360 TV'de yayınlanan Telegol programına acıklamalarda bulunduğu aktarıldı. 41 yaşındaki tecrubeli hakemin karşılaşma sonunda Telegol programı muhabirine, mac sırasında sahayı terketmek isteyen Emmanuel Emenike'nin pozisyonuyla ilgili olarak, "Her forma cıkartılması sarı kart değildir. Emenike onu kendi taraftarına yapıyor. Dışarı ise cıkması sarı kart. Ama 4. hakem gormemiş, beni uyarmalıydı. 4. hakeme cok kızdım." dediği belirtildi. Fırat Aydınus'un gunun cok konuşulan diğer olayında Emre Belozoğlu'nun Beşiktaş Teknik Direktoru Slaven Bilic'e kufur ettiği iddia edilen pozisyonda ise "Emre'nin kufur ettiğini duymadım. Yardımcım da duymamış." yorumunu yaptı. Fırat Aydınus'un mac sonu yaptığı acıklamalardan sonra Lig TV kameralarına yansıyan bu goruntu ise akıllarda soru işaretleri bıraktı. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Fırat Aydınus: "Emenike ve Emre'yi gormedim"