Superfb
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Kjaer'den, Agger itirafı!
-
13-10-2019, 19:55:07Kayıtlı ÜyeFenerbahcemizin Danimarkalı ismi Simon Kjaer, vatandaşı Daniel Agger'in sarı-lacivertli takımımıza transferi hakkında konuştu. Fenerbahcemizin Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, milli takımdan arkadaşı olan ve Brondby ile yollarını ayıran Daniel Agger'in sarı-lacivertli takıma transferi hakkında konuştu. Fenerbahcemizin Agger ile transfer goruşmeleri yaptığını belirten Kjaer, "Transferin duruma sadece Agger cevap verebilir. Kariyerini noktalayacak mı yoksa devam mı edecek. Bence emeklilik icin yaşı genc. Yuzde yuz emin olmadan bir karar vermeyecektir. Ancak ne olursa olsun kararına saygı duyacağım" dedi. Agger ile ilgili acıklamalarına devam eden Kjaer, "Onun yakın zamanda bir karar vermek zorunda olduğuna dair şeyler okudum. Ancak duşunmek icin bir hafta daha zamana ihtiyacının olduğunu soyleyebilirim. Karar verirken baskı altında olmamalı" diye konuştu. 31 yaşındaki Agger'e Fenerbahce'yi anlattığını belirten Kjaer, "Kariyerine devam edip etmemesi yonunde birkac şey konuştuk. Agger icin secenekler var ama İstanbul'da vatandaşı ile oynama ihtimalinden dolayı mutlu olduğunu da soyleyebilirim. Fenerbahce hakkında Agger ile bir şeyler konuştum. Benden bilgi istedi. Duşunmesi gereken konular var, neler olacağını ben de bilmiyorum. Karar verdiğinde beni arayacağını soyledi." ifadelerini kullandı.