Van Persie’nin de menajerliğini yapan Kess Vos, Premier Lig’den duşen Newcastle’da daha fazla oynamak istemeyen Wijnaldum’u Fenerbahce’ye getirebileceğini soyledi. Transferde listesini şekillendirmeye başlayan Fenerbahce'de, yonetime surpriz bir isim onerildi. Van Persie'nin de menajeri olan Kees Vos tarafından Ali Yıldırım'a onerilen o futbolcu Georginio Wijnaldum... Premier Lig'den duşen Newcastle United'da forma giyen Hollandalı oyuncunun, gelecek sezon Championship'te forma giymek istemediği icin kulubunden ayrılmak istediği belirtildi. Vos: İndirim yaptırabilirim Vos'un Yıldırım'la yaptığı goruşmede 25 yaşındaki futbolcunun F.Bahce'ye gelme konusunda istekli olduğunu bildirdiği oğrenilirken, sozleşmesi 2020'de bitecek Hollandalı icin Newcastle'a indirim yaptırabileceğini iddia ettiği gelen haberler arasında. Bu goruşmede herhangi bir goruş belirtmeyen Ali Yıldırım, konuyu yonetime ilettikten sonra kararı bildireceklerini dile getirdi. Ortalama değeri 20 milyon euro İngiliz ekibiyle gecen sezon başında anlaşan Wijnaldum, istediği havayı yakalayamadı. Bonservis bedeli 20 milyon euro olarak tahmin edilen futbolcu, ofansif orta saha ve sol kanatta gorev yapıyor. Hollanda Milli Takımı ile 28 maca cıkan siyahi kramponun 4 golu bulunuyor..
Gunluk Gazeteler