Fenerbahce, ligin ilk 6 haftasında Gazişehir, Başakşehir, Trabzonspor, Alanya, Ankaragucu ve Galatasaray ile karşılaştı. Sarı- Lacivertliler, 3 galibiyet ve 2 beraberlikle bu periyottan 11 puan cıkarmayı başardı. Kanarya’nın bundan sonraki fiksturunun kolay olduğu yorumları yapılsa da Ersun Yanal buna katılmıyor. Başarılı teknik adam yaptığı değerlendirmede, “Yeni kurulan bir takım olarak planlarımızın gerisinde kalmadık. Kısa zamanda takım olma yolunda onemli adımlar attık. Eğer şampiyonluk hedefine koşmak istiyorsak, daha fazla calışacağız, daha az hata yapacağız. Bunu surekli olarak oyuncularımla paylaşıyorum. Onlardan da olumlu geri donuşler alıyorum” dedi. ‘Adım adım zirveye’ Ersun Yanal, onlerinde yine zorlu bir fukstur olduğunu belirterek, “Antalyaspor macı oncelikli hedefimiz. Milli aradan sonra oynayacağımız Denizlispor ve Konyaspor maclarını da yabana atmıyoruz. Cunku her kayıp, bizi hedeften bir adım geride bırakacak. Bizim icin kolay donem, fikstur diye bir şey yok. Her macı kendi icinde değerlendirip, adım adım zirveye yuruyeceğiz” ifadelerini kullandı. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Ersun Yanal: Kolay fikstur yok